09 dec. 2022 | 08:07

Imaginea cu Meghan Markle pe care nu ai crezut că o să o vezi vreodată. E total schimbată, nici nu o recunoşti

Monden
Imaginea cu Meghan Markle pe care nu ai crezut că o să o vezi vreodată. E total schimbată, nici nu o recunoşti
Imaginea cu Meghan Markle pe care nu ai crezut ca o sa o vezi vreodata

Meghan Markle apare cu fața nemachiată, ochii plânși și părul înfășurat într-un prosop, în primele momente ale documentarului ei și al soțului ei, Prințul Harry de pe Netflix. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu ducesa de Sussex. Ce mesaj cutremurător le-a transmis celor din familia regală britanică.

Imaginile cu Meghan Markle plângând, virale în mediul online

După ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, Meghan Markle a reflectat foarte mult asupra deciziei ei de a se retrage din îndatoririle regale. Pe rețelele sociale a devenit viral un clip filmat în Canada, cu ducesa prezentată într-o cămașă discretă din denim și blugi.

A fost departe de aparițiile obișnuite ale ducesei renumită pentru pasiunea ei pentru brandurile de designer și bijuteriile extrem de luxoase.

Se pare că ea și Prințul Harry au încercat să amâne lansarea documentarului de pe Netflix până în 2023, în ciuda faptului că platforma de streaming le-a plătit zvonuri de 100 de milioane de dolari pentru proiect.

Imaginile filmate în martie 2020 o arată pe Meghan Markle devastată, izbucnind în lacrimi, transmițându-le internauților un mesaj extrem de puternic. Ducesa de Sussex insista ca lumea să afle și versiunea ei a poveștii scandalului început între ea, soțul ei și coroana britanică.

„Îmi doresc foarte mult să ajung la cealaltă parte a tuturor acestor lucruri. Nu prea știu ce să mai spun. Din nefericire, atunci când susținem ceva, ei ne distrug.”, a declarat Meghan Markle, potrivit Daily Mail.

Familia regală britanică, pregătită să răspundă oricărui atac venit din partea ducilor de Sussex

Au existat rapoarte mixte, familia regală fiind „în dezacord” cu personalul de producție din miniseria lor de pe Netflix, deoarece cuplul „intrat în panică” și-ar dori să facă „editări atât de ample” încât echipa să creadă că proiectul ar putea fi „amânat pe termen nelimitat.”,

Regele Charles și Prințul William sunt gata să emită un răspuns „rapid și solid” la orice afirmații nedrepte ar putea apărea în documentar. Cu toate acestea, Prințul și Prințesa de Wales nu intenționează să urmărească seria de pe Netflix.

Surse apropiate membrilor familiei regale britanice susțin că Regele Charles și ai lui se pregătesc pentru tot ce este mai rău și vor fi gata să abordeze orice acuzație pe care o consideră nefondată.

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut deja o serie de afirmații, în cele două trailere lansate în ultimele zile, spunând că nu au niciun fel de protecție de la Palatul Buckingham și i-au acuzat pe asistenți că ar fi inventat povești împotriva lor ca parte a unui „joc murdar”.

Citește și Porecla pe care Regina consoartă Camilla i-a dat-o lui Meghan. Nu i-a convenit deloc soţiei lui Harry

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în NOAPTEA de ÎNVIERE! Chiar e PĂCAT MARE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro