Cu ce se ocupă, mai nou, fiica lui Gică Hagi! Mesajul lui Pavel Bartoș către Kira i-a emoționat pe toți

Cu ce se ocupă, mai nou, fiica lui Gică Hagi! Mesajul lui Pavel Bartoș către Kira i-a emoționat pe toți
Kira, fiica lui Gică Hagi, este actriță și pictoriță

Gică Hagi are toate motivele din lume să se simtă un părinte împlinit. Fiul lui, Ianis, a debutat în Champions League la vârsta de 20 de ani, în timp ce fiica lui, Kira, este actriță și pictoriță. Pavel Bartoș s-a fotografiat alături de Kira și de tablourile pictate de tânăra de 23 de ani, apoi a postat poza pe Instagram, iar fanii au fost emoționați.

Kira, fiica lui Gică Hagi, este actriță și pictoriță

„De când eram foarte mică, tata îmi spunea: Eu în cei mici găsesc bucuria, ei sunt cei care o să ne facă fericiți, noi ne-am făcut meseria la timpul nostru. Și pe mine m-au ajutat antrenorii când am fost mai mic, așa vreau și eu să îi ajut pe cei mici». M-a inspirat și pe mine, și pe Ianis să facem la fel”, a mărturisit Kira Hagi, care a devenit actriță și pictoriță, deși părinții ei și-ar fi dorit să joace tenis.

Fiica lui Gică Hagi este foarte talentată la desen și a acceptat să își arate creațiile. În câteva dintre acestea sunt înfățișați dansatori de flamenco stilizați. „Am început să desenez gândindu-mă să aduc împreună dansatorul de flamenco și floarea, folosind culorile focului”, a explicat Kira.

Pavel Bartoș s-a fotografiat alături de Kira Hagi și de câteva dintre creațiile tinerei și a postat poza pe contul personal de Instagram. Fotografia a primit mii de aprecieri și mesaje din partea fanilor.

„Baftă și felicitări, Kira Hagi! De astăzi o puteți admira și aplauda în dublă ipostază: actriță si pictoriță! #inceputurinoi”, este mesajul postat de Pavel Bartoș.

„De urmărit Kira Hagi. Felicitări părinților pentru tot ce au sădit în copiii lor”, a comentat un admirator. Printre cei care i-au trimis mesaje lui Bartoș se numără și Kira. „Vă mulțumesc. #începuturi noi”, a scris fiica lui Gică Hagi pe rețeaua de socializare.