Cum a fost pedepsit Gică Hagi, după eliminarea din meciul cu Poli Iași. Ce i-a înfuriat pe cei de la FRF

Cum a fost pedepsit Gică Hagi, după eliminarea din meciul cu Poli Iași. Ce i-a înfuriat pe cei de la FRF
Gică Hagi a primit două etape de suspendare după eliminarea din meciul cu Poli Iași

Gică Hagi a primit o suspendare de două etape din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal (FRF), după ce la meciul Viitorul Constanța – Poli Iași a fost eliminat, în minutul 84. „Regele” va sta în tribună la două meciuri importante din Liga 1: cu Universitatea Craiova în deplasare și cu CFR Cluj pe teren propriu.

Gică Hagi a primit două etape de suspendare după eliminarea din meciul cu Poli Iași

Viitorul Constanța a câștigat cu scorul de 2-1 meciul jucat pe teren propriu cu Poli Iași, în runda cu numărul 10 din Liga 1. Gică Hagi a fost eliminat în minutul 84 al întâlnirii, după ce a protestat la o decizie luată de arbitrul Adrian Comănescu și a lovit cu piciorul un panou publicitar. „Mințiți! Mințiți cu nerușinare”, a reacționat Hagi după ce a fost eliminat, iar după câteva zeci de secunde a plecat în tribună.

După eliminarea lui Hagi, Rivaldinho a marcat golul victoriei pentru Viitorul, în primul minut de prelungiri. Echipa antrenată de Gică Hagi a urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 21 de puncte acumulate după 10 meciuri jucate, la egalitate cu ocupanta primului loc, CFR Cluj.

Foto: captură Digi Sport
Foto: captură Digi Sport

Pentru gestul din partida cu Poli Iași, Hagi a primit o suspendare de două etape și va sta în tribună la următoarele două meciuri din Liga 1: cu Universitatea Craiova în deplasare și cu CFR Cluj pe teren propriu. „Regele” a apărut furios la conferința de presă organizată la finalul meciului.

„Chiar așa e invizibil ce fac eu în România? De plecat, nu plec. Toți vreți să plec, dar nu plec, stau aici cu copiii. Am avut oferte mai bune decât toți, pe bani mulți, și am rămas acasă să muncesc. Nu plec și voi face echipă! Voi vă jucați cu mine? Eu sunt atacant și atacantul e imprevizibil. Mă joc cu voi, nu puteți afla ce gândesc eu. Rămân acasă și lupt cu copiii ăștia”, a strigat Hagi.