Ce s-a întâmplat la meciul Japonia – Croația în momentul în care cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial a ajuns la stadion. Ivana Knöll, apariție spectaculoasă – GALERIE FOTO

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal a ales o nouă ținută sexy la meciul Japonia – Croația din optimi. Apariția ei a stârnit agitație pe stadionul Al Janoub din Al Wakrah, iar mulți suporteri, inclusiv localnici, au vrut o poză cu frumoasa brunetă. Imaginile au făcut senzație pe rețelele sociale.

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal, decoltată la meciul Japonia – Croația

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial de Fotbal continuă să uimească. La fiecare meci se îmbracă foarte sexy, deși a fost avertizată că ținutele ai ar putea ajunge în atenția autorităților care o pot amenda sau chiar îi pot interzice apariția în locurile publice. Dar cum Ivana Knöll a dezvăluit într-un interviu că nu a adus cu ea, în Qatar, decât haine de acest fel, se pare că nu mai este nimic de făcut. Cel puțin din punctul de vedere al fostei finaliste de la Miss Croația din anul 2016.

Frumoasa croată a fost în tribune și la duelul în care favoriții ei au înfruntat Japonia, în optimile Campionatului Mondial de Fotbal. De data aceasta a îmbrăcat o pereche de pantaloni scurți și o bluză mulată, destul de decoltată. Apariția ei nu a adus proteste, ci dimpotrivă. Mai mulți fani s-au dus să se pozeze cu ea. Printre doritori s-au aflat și câțiva fani localnici, semn că Ivana Knöll nu se îmbracă foarte „indecent”.

Ivana Knöll a fost în centrul atenției și la ultimul meci din grupă în care Croația a înfruntat Belgia. Mai mulți fani din Qatar au început să o filmeze, dar în presă au apărut informații că cei care au făcut acest gest nu au vrut o amintire plăcută, ci au vrut să facă plângere la poliției, din cauza ținutei sexy. Iar imaginile ar fi vrut să le folosească drept dovadă în fața autorităților. Lucrurile nu au stat însă așa și Ivana și-a văzut mai departe de programul ei care a cuprins și numeroase ședințe foto.

Ivana Knöll este născută în Germania din părinți croați. Aparițiile de la turneul din Qatar și faptul că The Sun a spus despre ea că este cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial i-au adus o popularitate uriașă. Înaintea competiției contul ei de Instagram era urmărit de 577.000 de persoane. Acum sunt peste 1,3 milioane.

Urmăriți Playtech.ro și pe