Ce s-a întâmplat între Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr, înainte de US Open. Asta este dovada FOTO

Ce s-a întâmplat între Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr, înainte de US Open. Asta este dovada FOTO
Ce s-a întâmplat între Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr, înainte de US Open.

Sorana Cîrstea, în vârstă de 31 de ani, și Ion Țiriac Jr., în vârstă de 44 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar ultima lor conversație atestă profunzimea relației lor.

Ce s-a întâmplat între Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr, înainte de US Open

De altfel, cei doi nu se mai feresc de ochii lumii și se poartă ca doi îndrăgostiți, în văzul tuturor. Sorana Cîrstea se află, în prezent, la New York, pregătindu-se pentru US Open, iar aceasta a purtat o discuție cu iubitul ei.

Amintim că Sorana Cîrstea traversează și o perioadă mai grea, asta după ce a pierdut ultimele trei meciuri din sezonul de hard american, însă jucătoarea de tenis se bucură de tot sprijinul iubitului ei. Și chiar dacă el nu o însoțește în SUA, cei doi comunică în permanență.

Ultima discuție dintre Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac a avut loc pe Instagram, după ce deținătoarea locului 38 WTA a postat mesajul:

„Recunoștința transformă ceea ce avem în suficient!”. La fel de filosofic a fost și răspunsul lui Ion Țiriac Jr.:

„Recunoștința transformă orice avem în tot ce avem nevoie”, moment în care sportiva i-a replicat prin trei emoticoane cu inimioare, fapt ce atestă iubirea dintre cei doi.

Transformarea Soranei Cîrstea din ultimul an

Sorana Cîrstea a spus că pauza forțată de la începutul pandemiei de COVID-19, în martie 2020, a determinat-o să aprecieze mai mult tenisul. Ea se simte recunoscătoare acum că își câștigă traiul din sport și că este mai atrasă ca niciodată de tenis. Sorana Cîrstea a recunoscut chiar că a forțat intrarea la două meciuri pe care le-a jucat Roger Federer la Roland Garros 2021:

”Pandemia de coronavirus mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții! Am început să mă bucur mai mult de viață și să văd lucrurile în profunzime. Acum pot spune că sunt mult mai relaxată decât înainte, mai calmă.

Înainte de pandemie eram bine în viața personală, dar cariera mea se afla într-o pantă descendentă, nu îmi găseam ritmul. Am stat mai mult timp acasă, iar în primele două luni nici nu m-am atins de rachetă. Nu voiam să o văd! Apoi am realizat că de fapt îmi lipsește acest sport!

Îmi lipseau călătoriile, împachetatul lucrurilor, timpul petrecut în hoteluri, o mulțime de lucruri. Mi-am dat seama cât de norocoase suntem să avem acest job. Nu am mai pus presiune pe mine, ci pur și simplu am vrut să mă bucur de tenis, de faptul că spectatorii au revenit în tribune.

Am dat buzna pe terenul central de la Roland Garros să îl văd pe Roger la două meciuri. Ceea ce nu aș fi făcut în trecut! Pot spune că sunt mult mai relaxată și mă bucur de fiecare lucru mărunt în timpul unui turneu”, a spus Sorana Cîrstea, potrivit ProSport.