Ce s-a întâmplat între Mario Fresh și Alexia Eram, după ce s-a întors de la Asia Express. Era de așteptat

Ce s-a întâmplat între Mario Fresh și Alexia Eram, după ce s-a întors de la Asia Express. Era de așteptat
Ce s-a întâmplat între Mario Fresh și Alexia Eram, după ce s-a întors de la Asia Express

Perechea formată din Mario Fresh și Alex Velea nu a poposit prea mult pe meleaguri străine. Cei doi s-au întors de la ”Asia Express” după doar două luni de filmări. Ce s-a întâmplat între tânărul artist și iubita sa, Alexia Eram, după ce acesta a revenit în țară?

Ce s-a întâmplat între Mario Fresh și Alexia Eram, după ce s-a întors de la ”Asia Express”?

Filmările pentru ”Asia Express” sunt în toi, iar pe zi ce trece apar vești despre concurenții aflați ”în deplasare”. Probele la care sunt supuse vedetele le pun la încercare condiția fizică și adaptabilitatea, iar perechea Velea – Mario Fresh nu are de ce să se plângă, trupurile lor fiind pregătite, datorită pasiunii pentru sport, pentru o astfel de aventură.

Din nefericire pentru cei doi, din ultima postare a Danielei Crudu face parte și Velea, așa că artiștii s-au întors, după mai bine de două luni de filmare, în România. Mai exact, fosta asistentă a lui Dan Capatos a publicat, pe Facebook, mai multe fotografii de la Revelionul 2020 Antena 1, unde apare și Alex Velea.

Ce au ales tinerii unul pentru celălalt?

Așadar, cei doi sunt acum departe de peripețiile aduse de ”Drumul Comorilor”. Dornic de reîntoarcere a fost nu numai Velea, care era așteptat acasă de copiii săi și Antonia, ci și tânărul Mario, nerăbdător să își revadă partenera, pe Alexia Eram.

Ce s-a întâmplat între Mario Fresh și Alexia Eram, după ce s-a întors de la Asia Express. Era de așteptat
Cadourile pe care și le-au dăruit Mario și Alexia, înainte de Crăciun

De altfel, cuplul a fost atât de fericit de revederea timpurie, încât a decis să se bucure mai tare de moment, făcându-și unul altuia cadouri de Crăciun, înainte de venirea lui. Alexia Eram a primit din partea iubitului ei o grantă de brand care costă 950 de euro, iar Mario a primit o pereche de adidași cu strasuri care costă 990 de euro.