Alex Velea a fost eliminat de la Asia Express. Cum a fost dat de gol de Daniela Crudu

Alex Velea a fost eliminat de la Asia Express. Cum a fost dat de gol de Daniela Crudu
Alex Velea a fost eliminat de la Asia Express

Filmările pentru ”Asia Express” sunt în toi, iar pe zi ce trece apar vești despre concurenții aflați pe meleaguri străine. De această dată, veștile sunt despre Alex Velea, artist care a făcut echipă cu Mario Fresh, și vin din partea Danielei Crudu. Cum a fost dat de gol artistul de fosta asistentă a lui Capatos?

Alex Velea a fost eliminat de la Asia Express

Sezonul 3 din ”Asia Express”, cel mai dur reality-show din România, care va fi difuzat de Antena 1, în primăvara anului viitor, este un adevărat tur de forță fizică, dar mai ales psihică pentru nouă perechi de vedete care au ales să plece pe Drumul Comorilor.

Probele la care sunt supuși concurenții le pun la încercare condiția fizică și adaptabilitatea, iar perechea Velea – Mario Fresh nu are de ce să se plângă, căci corpurile lor, datorită sportului, sunt pregătite pentru o astfel de aventură. Din păcate, din ultima postare a Danielei Crudu, pare că cei doi nu au reușit să se sincronizeze așa încât să ajungă aproape de finală în competiție.

Cum a fost dat de gol de Daniela Crudu

Fosta asistentă a lui Dan Capatos a publicat, pe Facebook, mai multe fotografii de la Revelionul 2020 Antena 1, unde apare și Velea. Trebuie spus că evenimentele importante, precum Crăciunul sau Revelionul, se filmează în avans.

Alex Velea a fost eliminat de la Asia Express. Cum a fost dat de gol de Daniela Crudu
Imaginea postată de Daniela Crudu pe Facebook

Astfel, imaginile în care apare interpretul au atras atenția publicului, care a întrebat, interesat, dacă a părăsit competiția. Niciun răspuns din partea Danielei Crudu, căci aceste informații sunt confidențiale.

Nico și Alexandra, fiica ei, au părăsit competiția

Experiența pentru echipa Nico – Alexandra s-a încheiat deja. Cele două s-au întors în București și au fost surprinse de fotoreporteri, pe 13 noiembrie, la concertul ”We Will Rock You”, regizat de Răzvan Mazilu, organizat la Sala Palatului. Cu câteva kilograme în minus, dar cu un zâmbet larg pe chip, Nico a vizionat cu plăcere spectacolul cu Loredana Groza în rolul principal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI