Ce s-a întâmplat în scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Viviana Sposub a luat o decizie uluitoare

Ce s-a întâmplat în scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Viviana Sposub a luat o decizie uluitoare
Viviana Sposub, decizie în scandalul partenerului său, George Burcea, cu fosta soție, Andreea Bălan.

În septembrie, Andreea Bălan ”a sărbătorit” un an de la nuntă în plin divorț. Deși detaliile nupțiale arătau că cei doi își vor dedica viața unul altuia, scenariul nedorit de nimeni adus de destin în realitate nu s-a terminat nici astăzi, ba chiar a fost ”umplut” de declarații virulente din partea ambelor părți. În afară de acest aspect, foștii soți o duc bine. Cântăreața are un alt partener, iar actorul se iubește cu Viviana Sposub. Uimirea vine acum, când aflăm că cea din urmă ar fi decis să-i schimbe traiectoria partenerului în ceea ce privește procesul de divorț.

Viviana Sposub îl trimite pe George Burcea spre o altă traiectorie în scandalul cu Andreea Bălan

Potrivit WOWbiz, Viviana Sposub este singura persoană care i-ar fi explicat lui George Burcea că situația lui este una ingrată, având în vedere momentele pe care le-a creat până la divorț. Este vorba despre problemele pe care le-a avut cu legea, fiind surprins la volan după ce a consumat substanțe interzise.

„Viviana i-a spus clar că mai bine cedează, că și așa nu prea poate să obțină el custodia. I-a explicat că cel mai bine ar fi să se înțeleagă cu Andreea Bălan pentru o custodie comună, cu program de vizită și să termine repede cu divorțul. Ea nici nu vrea să fie văzută ca fiind cea care ar fi intervenit în relația dintre George și Andreea, chiar dacă ei s-au cuplat mult după ce au apărut problemele… Așa că, este posibil ca George să o asculte și să cedeze la primul termen, să accepte condițiile puse de Andreea Bălan”, a dezvăluit un apropiat de-al cuplului pentru publicația citată.

Mai mult, sursele susțin că Viviana i-a sugerat lui Burcea că nu ar fi indicat să lungească procesul de divorț și să accepte inclusiv condițiile financiare:„Viviana îl iubește pe George și vrea să îl vadă liber cât mai repede. I-a spus chiar că îl va ajuta financiar dacă are nevoie”.

Cuplul format în ”Ferma”a trecut la un alt nivel

„George vrea să rămână acasă la Viviana Sposub, nu vrea să se mai întoarcă în casa în care stătea cu amicii lui după ce a plecat de la Andreea Bălan. A văzut că se înțelege bine cu Viviana, ea este îndrăgostită de el, așa că vrea să se lase dus de val. Și, ca să o impresioneze, se ocupă de tot din casă, vrea să arate că e bărbatul perfect. Iar Viviana e fericită că un bărbat mai matur decât ea se comportă așa, că o răsfață, că spală, calcă, face mâncare și curățenie, așa că îi dă de înțeles că ar mai putea locui alături de el”, au mai spus acestea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI