Andreea Bălan, lovitură cruntă pentru George Burcea. Pe cine a implicat în divorț

Andreea Bălan, lovitură cruntă pentru George Burcea. Pe cine a implicat în divorț
Pe cine a implicat Andreea Bălan în divorțul dintre ea și George Burcea?

Divorțul anului nu s-a încheiat așa ușor! Mariajul eșuat dintre Andreea Bălan și George Burcea încă e subiect de discuție în tabloide, mai ales că detalii picante din situația celor doi apar ca ciupercile după ploaie. Pe cine a implicat artista în divorțul lor?

Andreea Bălan, nouă lovitură pentru George Burcea. Pe cine a implicat în divorț?

Andreea Bălan și George Burcea au luni bune de când nu mai formează un cuplu. Cei doi și-au găsit liniștea în alți parteneri, iar acum se pregătesc să încheie și socotelile legale care-i mai unesc. Divorțul vedetelor a început în mod oficial, iar procesul se desfășoară în secret, la Judecătoria Buftea. Foștii parteneri au început separarea legală în mod oficial pe data de 1 octombrie 2020, dar se pare că Andreea ar fi decis o mai mare discreție.

Lucrurile se petrec astfel – Andreea Georgiana Bălan e reclamant, iar George Valentin Burcea e pârât în acest proces alături de Direcția de Asistență Socială Voluntari din cadrul Primăriei Voluntari, fiind discutat ca acțiune pe fond cu obiectul: ”divorț cu minori”. Prima înfățișare a avut loc pe data de 1 octomrbei 2020, la orele 09:30. Ședințele de judecată nu sunt publice și dosarul nu e listat pe portalul instanțelor din România.

  • Motivul pentru care e implicată și Direcția de Asistență Socială este semnul că vedeta urmează să ceară o anchetă socială pentru a avea un avantaj în cazul în care va cere custodia fetelor. La momentul actual, ambii foști parteneri au decis să nu mai ofere niciun detaliu din casă, chiar dacă la început le-au scăpat câteva scenarii și declarații despre relația și finele acesteia.

„E decisă să demonstreze că George nu e potrivit pentru a avea grijă de copii”

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei. Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit. Mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă. Mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât”
Sursa apropiată fostului cuplu (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI