Ce s-a întâmplat, în sala de judecată, la procesul de divorț al soților Isabela și Daniel Onoriu. Soția fostului pilot de raliuri e total dezamăgită EXCLUSIV

de: Simona Ecovoiu
18 10. 2023

Isabela Onoriu se luptă, de mai bine de un an, în instanță, să încheie procesul de divorț cu încă soțul ei, fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu. Redacția Playtech Știri a stat de vorbă în exclusivitate cu viitoarea fostă soție, în încercarea de a afla ce s-a întâmplat, în sala de judecată, la procesul de divorț al soților Onoriu.

Isabela Onoriu: ”Următorul termen e de-abia în ianuarie 2024”

După un lung șir de scandaluri și acuzații, în cele din urmă, soții Isabela și Daniel Onoriu au ajuns în fața judecătorului, pentru procesul de divorț.

Vezi și: Daniel Onoriu nu s-a cumințit, nici după cele 8 luni de arest la domiciliu. Fosta soție i-a făcut o nouă plângere la Poliție EXCLUSIV

Numai că, așa cum ne-a declarat aceasta în exclusivitate, este total dezamăgită de ceea ce s-a decis în cursul zilei de ieri.

Daniel și Isabela Onoriu

De fapt, Isabela Onoriu are două procese cu încă soțul ei, Daniel Onoriu, fost pilot de raliuri. Este vorba despre procesul de divorț, care încă bate pasul pe loc, următorul termen fiind stabilit de-abia anul viitor, dar și un altul, mai complicat, de defăimare.

Daniel Onoriu trebuie să răspundă în instanță pentru nesăbuința de a o jigni public pe Isabela, cea care i-a fost, pentru câțiva ani, parteneră de viață.

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, reacție clară după ce bărbatul a scăpat de arestul la domiciliu: ”Nu bag mâna în foc că nu mă va mai căuta!” EXCLUSIV

Isabela Onoriu ne-a vorbit, azi, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre ambele procese. Ea și-a manifestat dorința de a reveni cât mai repede la numele de fată, dar și de a fi o femeie liberă și în acte. Iată ce s-a întâmplat ieri în sala de judecată:

”Ieri, a fost un termen, dar ne-au dat un altul, în luna ianuarie. Din păcate, intru în noul an tot cu numele lui de familie, Onoriu, în acte. Categoric, nu vreau să îl păstrez.

Mai avem un proces pentru denigrare, deocamdată nu a mai spus nimic public la adresa mea. Cu aceste procese, sper să se facă dreptate, eu asta îmi doresc. Vedem ce va fi.”, ne-a declarat în exclusivitate pentru Playtech Știri.

De ce l-a dat Isabela Onoriu în judecată pe fostul soț: ”Cum face vreo denigrare publică, în următoarea secundă sunt la Poliție”

Isabela și Daniel Onoriu se vor mai întâlni, însă, la tribunal, și după pronunțarea divorțului, pentru cel de-al doilea lor proces.

Află despre: Lovitura primită de Daniel Onoriu. Decizia luată de magistrați

Femeia l-a reclamat la Poliție că o denigrează public, pe conturile sociale, dar și că a căutat-o acasă, fapte pentru care primise și 8 luni de arest de domiciliu:

”Nicio instanță nu-l ținea 8 luni, dacă era nevinovat sau pentru câteva înjurături. Dacă mi-e teamă de el? Nu bag mâna în foc că nu mă va mai căuta, dar sper că nu. Să își vadă de viața lui.

A făcut însă un video, pe TikTok, în care mă jignea, mă denigra, spunea că eu l-am băgat la pușcărie, plus multe cuvinte grele și dureroase… I-am făcut iar plângere la Poliție, am fost cu toate dovezile, m-au chemat la audieri. Aștept să văd ce se întâmplă, a șters după două zile acea înregistrare.

Când l-au pus sub control judiciar, scrie clar pe portal, la tribunal, că nu are voie să se apropie de mine și nici să-mi pomenească numele. Cum face vreun apropo public, la adresa mea, eu în secunda următoare sunt la Poliție, la secția 2.”, ne mai declara Isabela Onoriu, în alt interviu pentru Playtech Știri.

Daniel Onoriu iubește din nou: ”E femeia pe care am căutat-o toată viața”

Daniel Onoriu anunța, pe conturile sociale, în urmă cu trei luni, că are o nouă iubită, pe care deja o numea ”soția” mea:

”Mădălina e soția mea și femeia pe care am căutat-o toată viața mea, iar acum, după multe încercări, avute în ultimii doi ani, sunt mai mult decât fericit”, menționa Daniel, pe Instagram.

Fosta soție a pilotului a refuzat atunci să facă vreun comentariu:

”Nu mă interesează viața lui, de niciun fel, nu vreau nici să aud de numele lui. Poate să se însoare, să facă ce vrea. Primul termen la divorț e pe 5 septembrie.

Mari averi nu avem de împărțit. Am depus cererea de divorț pe 16 septembrie, anul trecut”, declara Isabela, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cum se va termina totul, și care va fi decizia judecătorilor, rămâne ca cei doi să afle la următoarea înfățișare la Tribunal.