28 feb. 2023 | 10:29

Lovitura primită de Daniel Onoriu. Decizia luată de magistrați

Monden
Lovitura primită de Daniel Onoriu. Decizia luată de magistrați
De la un pas de moarte la divorț cu scandal și arestări

În luna noiembrie a anului trecut, după lunga suferință prin care trecuse, Daniel Onoriu avea să fie arestat la domiciliu pentru 30 de zile, după ce încălca un ordin dat de judecători. Arestarea venea ca urmare a reclamațiilor făcute de fosta sa soție, Isabela, după ce nepotul celebrei Gabi Luncă încălca ordinul de restricție emis împotriva sa. Astăzi noi informații vorbesc de lovitura primită de Daniel Onoriu, în urma unei noi decizii luate de magistrați.

De la un pas de moarte la divorț cu scandal și arestări

Nepotul celebrei Gabi Luncă, așa cum s-a mai scris deja, avea să treacă prin una din cele mai grele experiențe din viața sa, stând o bună perioadă de timp în comă, mai exact 55 de zile, iar în tot acest timp cea care astăzi a devenit dușmanul lui Danie Onoriu, avea să-i stea la căpătâi în toată acea perioadă. ba mai mult de-atât, după revenirea din comă și perioada de covalescență, Daniel Onoriu scria pe rețelele de socializare un text extrem de emoționant în care anunța inexplicabil divorțul:

„Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să-mi facă un copil măcar. Urmează divorțul! Nu știu dacă mă voi mai căsători vreodată, dar cu siguranță o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească.

Nu vă dau mai multe detalii, dar o să am grijă de ea oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită. E una din cele mai frumoase femei din viața mea, cea mai curată, cea mai harnică. Nu a fost să fie, eu m-am străduit, dar fără niciun rezultat”, scria Daniel Onoriu pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Daniel Onoriu o desființează pe fosta iubită: „A devenit amanta unui bărbat de 60 de ani”

Iar după acest moment lucrurile au degenerat într-un scandal public, cu acuzații dure, mai ales din partea fostului pilot, fosta soție fiind nevoită să apeleze la justiție pentru a obține un ordin de restricție împotriva lui Daniel Onoriu. Numai că, fără a ține cont de decizia magistraților, Onoriu a încercat să-și forțeze norocul, iar totul a rezultat în punerea sa sub arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Decizia luată de magistrați anunță lovitura primită de Daniel Onoriu

După arestul de 30 de zile la domiciliu, cum era de așteptat, avocații fostului pilot mergeau în instanță pentru a ataca sentința. Dar, ca urmare a verificării dosarului și pe fondul mărturiilor fostei soții, magistrații au luat o nouă decizie care, de fapt, anunță lovitura primită de Daniel Onoriu în aceste zile. Conform sentinței din data de 6 februarie a.c, lui Daniel Onoriu i s-a prelungit cu încă 30 de zile arestul la domiciliu, conform sentinței publicate pe portalul Instanțelor de Judecată:

„În baza art. 222 alin.2 C.proc.pen. rap. la art. 218 C.proc.pen., admite propunerea de prelungire a măsurii arestului la domiciliu, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în dosarul de urmărire penală nr. 11070/P/2022.

Dispune prelungirea măsurii arestului la domiciliu luate față de inculpatul ONORIU DANIEL CĂTĂLIN, …, prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti nr. 847/13.12.2022, pronunţată în dosarul nr. 60593/299/2022, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 11.02.2023 până la data de 12.03.2023 inclusiv.

În baza art. 275 alin.3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 06.02.2023”, se arată în sentința dată de magistrați și publicată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Așadar, Daniel Onoriu va mai sta încă 30 de zile în arest, iar la o posibilă încălcare a sentinței există toate șansele să fie trimis pentru cel puțin 6 luni în spatele gratiilor.

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Un mare lanț de restaurante fast-food vine în România. Orașul neașteptat în care deschide prima locație
EVZ.ro
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua sarcină
Digisport.ro
"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul
Adevarul
NYP: Minciunile oamenilor de știință cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorât milioane de oameni, posibil creat de om
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Xtra Night Show. Lovitură grea pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău vrea ca băieții să crească la el: „Sunt afectați lângâ ea” / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Spaghete cu ciuperci şi leurdă. Rețetă simplă, sănătoasă și rapidă
EVZ.ro
Xtra Night Show. Gabi Bădălău a depus plângere penală, după scandalul cu Claudia Pătrășcanu! Afaceristul, acuzații de furt: „Mă șantajează” / VIDEO
Spynews
Îți CONFISCĂ pe loc CÂINELE. Este interzis prin lege în România. Amenda e imensă
Capital.ro
Afacerea de succes a unui român care cultivă planta ce l-a uimit pe Regele Charles. "Poate fi consumată ca atare sau făcută compot, gem, sos pentru mâncare"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Mediaflux
Xtra Night Show. Lovitură grea pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău vrea ca băieții să crească la el: „Sunt afectați lângâ ea” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro