Cum arată noua iubită a lui Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Turcașiu. Unde au fost surprinși

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, surprins alături de noua iubită. Cum arată?

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a trecut peste despărțirea de mama copilului său și și-a găsit o altă femeie care să-l facă să viseze. Cum arată noua iubită a lui Cristian Georgescu și cum au fost surprinși cei doi?

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, surprins alături de noua iubită. Cum arată?

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu și-a găsit alinarea și fericirea într-o altă femeie. Cei doi amorezi au fost surprinși într-un mall unde și-au exteriorizat fără sfială gesturile tandre și privirile extrem de drăgăstoase. La nici două luni de la divorțul oficial de mama copilului lui, Cristian zâmbește din nou și reînvață pașii dragostei. Medicul stomatolog s-a comporat parcă adolescentin în vizita sa la un mall alături de noua femeie care-i pune zâmbetul pe buze. Paparazzi cancan.ro au reușit să-l surprindă în noua ipostază chiar și alături de copilul tinerei pe care o place.

Micuțul nu pare deloc la prima întâlnire cu medicul, pentru că s-a distrat cu el, l-a tras de nas și l-a chemat la joacă de mai multe ori, semn că au mai împărțit câteva momente împreună. Cristian Georgescu pare foarte fericit, iar fanii fostului cuplu își doresc același lucru și pentru Anca, deși mulți cred că o să mai treacă ceva timp până când celebra actriță va reveni în atenția publicului alături de un alt partener. Amintim că pe data de 20 iulie 2020, vedeta anunța pe Facebook despărțirea de cel care i-a fost alături 22 de ani.

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, surprins la brațul noii iubite (Sursa: cancan.ro)
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, surprins la brațul noii iubite (Sursa: cancan.ro)

„Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită”

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată!

Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”
Anca Țurcașiu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI