08 apr. 2020 | 13:53

Ce s-a întâmplat după 5 ani cu copilul născut fără o parte din craniu. Medicii sunt șocați

Știri generale
Ce s-a întâmplat după 5 ani cu copilul născut fără o parte din craniu. Medicii sunt șocați
Ce s-a întâmplat după 5 ani cu copilul născut fără o parte din craniu. Medicii sunt șocați

Micuțul Jaxon Buell care s-a născut cu o boală rară din cauza căreia nu a avut 80 la sută din craniu, a murit, la vârsta de cinci ani în, Carolina Nord.

Ce s-a întâmplat după 5 ani cu copilul născut fără o parte din craniu

Un „băiat minune” care a sfidat toate șansele de supraviețuire, după ce s-a născut fără cea mai mare parte a craniului său, a murit la vârsta de cinci ani.

Jaxon Buell, care a locuit în Carolina de Nord în SUA, avea doar 20% din craniu din cauza unui defect de naștere numit microhidranencefalie.

Microhidranencefalia poate provoca microcefalia, ceea ce înseamnă că capul lui Jaxon era mai mic decât normal, însă asta nu l-a oprit să trăiască din plin.

Micuțul a sfidat toate șansele de supraviețuire date de medici și a avut parte de aniversări.

 

”Jax a murit foarte liniștit”

Tatăl său, pe nume, Brandon, a confirmat moartea tragică pentru site-ul WJXT spunând: „Jax a murit foarte liniștit și confortabil în brațele mele. ”El a fost înconjurat de părinți și familie și s-a bucurat de dragoste până la finalul zilelor sale”. Jaxon nu putea să meargă sau să vorbească, dar părinții lui au împărtășit numeroasele momente pe pagina sa de Facebook denumită „We Are Jaxon Strong”. Pagina de Facebook s-a închis odată cu moartea sa. În ultimele săptămâni de viață, acesta a fost dus la un centru de îngrijire, dar starea sa deteriorat. Moartea sa nu are însă legată cu coronavirusul, pandemia ce a făcut cele mai multe victime în ultimele luni.

Tatăl său, Brandon, a menționat moartea fiului său și pe Instagram. El a scris că nu va uita niciodată ochii săi albaștri și zâmbetul perfect”.

El a adăugat: „Te iubesc atât de mult, Jaxon. Abia aștept să te văd din nou într-o formă perfectă, alergând și râzând în Rai. Bucură-te de început, fiule. Ai câștigat asta prin a fi perfect, cel mai dulce și cel mai puternic băiețel din toate timpurile. ”

Părinții lui Jaxon au fost sfătuiți să recurgă la varianta avortului, atunci când afecțiunea a fost descoperită la 23 de săptămâni de sarcină, dar au ales să îi dea lui Jaxon o șansă viață.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro