Ce s-a întâmplat, de fapt, în cabinetul notarului, între Bianca și Alex Bodi. A început să strige după ajutor

Ce s-a întâmplat, de fapt, în cabinetul notarului, între Bianca și Alex Bodi. A început să strige după ajutor
Ce s-a întâmplat între Bodi și Bianca Drăgușanu în cabinetul notarial?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat azi, 10 martie! După cum se aștepta, separarea lor nu a fost nicidecum una simplă, scurtă și la obiect. S-a lăsat cu telefoane aruncate pe geam și cu țipete, se pare. A început chiar să se strige după ajutor! Ce s-a întâmplat între cei doi foști soți?

Divorț Bianca și Bodi: Ce s-a întâmplat în cabinetul notarului?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat azi, 10 martie. După o relație cu năbădăi, scandaluri nenumărate și tot atâtea despărțiri și împăcări…și-au spus adio. Divorțul dintre cele două vedete nici nu se aștepta să nu nască o altă controversă. Cărțile au fost date pe față! Comportamentul pe care l-a arătat Bodi inclusiv în ziua în care i-a spus adio designer-ului a demonstrat că toate zvonurile vehiculate până acum în presă au fost adevărate – acesta a fost violent cu blondina.

Foștii soți au făcut un „show” de zile mari în cabinetul notarial. După ce au zburat telefoanele de zor, s-a strigat și după ajutor! Dacă până acum liniștea nu și-a făcut apariția în mariajul celor doi, nici că s-ar fi născut tocmai la ruperea legăturii dintre ei. Martorii de la divorț au dezvăluit, pentru spynews.ro, că demersurilor aferente li s-a alăturat și un eveniment surpriză. Bianca a încercat să-l filmeze pe afacerist, iar când acesta a observat, a izbucnit, i-a aruncat mobilul pe fereastră și a sărit să o lovească. Când fosta soție a lui Victor Slav a deschis fereastra să-i înapoieze gestul și să-i aruce și ea telefonul, a strigat după ajutor: „Sunați la 112!”  

Mare
Mare „show” în cabinetul notarial unde au divorțat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! „Sunați la 112!”

Bodi, „vinovat” pentru separare

“Alex se ia de Bianca din orice, deși ea pur și simplu nu mai știe ce să mai facă pentru ca totul să fie în ordine. El critică felul ei vestimentar, felul în care se poartă, îi spune că este prea bună și prea apropiată de persoane care nu o merită. Pur și simplu tot timpul au discuții. Ea îl contrazice, el își pierde cumpătul foarte repede și devine agresiv. Acum vor să meargă împreună la terapie de cuplu, pentru a încerca să își salveze căsnicia”
Un apropiat al Biancăi Drăgușanu