Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Gabriela Firea, înainte să ajungă la spital

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Gabriela Firea, înainte să ajungă la spital

Gabriela Firea, Primarul Capitalei, a fost la un pas de leșin și a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-și reveni. Iată ce s-a întâmplat, în realitate, cu fosta prezentatoare de televiziune.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Gabriela Firea înainte a merge la spital

Joi, pe data de 2 iulie, consilierul Gabrielei Firea a chemat ambulanța, după ce aceasta a acuzat stări de rău, fiind la un pas de a leșina. Astfel, medicul a consultat-o pe Gabriela Firea, care a decis că este cazul să i se facă un control amănunțit, motiv pentru care a mers la Spitalul Cantacuzino din Capitală. Nu a acceptat însă să fie transportată cu ambulanța, ci a mers cu mașina primăriei. După aproximativ o oră, Gabriela Firea a părăsit spitalul pe propriile picioare, iar starea sa era vizibil îmbunătățită. S-a oprit însă la farmacie pentru a-și cumpăra suplimente de vitamine, apoi s-a întors la Primărie.

„Ne-am speriat foarte tare. S-a ridicat de la birou și a amețit, i se încetoșase privirea. În primă fază nu a vrut să cheme ambulanța, însă, atunci când a văzut că nu își revine, nu a mai avut ce să facă. Petrece foarte mult timp afară, în căldură, iar asta a răupus-o. În plus, datorită programului încărcat uită să mânânce, iar asta a contribuit la deterioarea stării ei de sănătate. I s-au recomandat câteva zile de odihnă și multă hidratare, plus vitamine”, au dezvăluit surse din cadrul Primăriei Capitalei pentru Impact.ro.

A fost operată de trei ori în șase luni, după ce a fost la un pas de moarte

Reamintim că în urmă cu un an, Gabriela Firea a trecut printr-o mare cumpănă, iar viața sa a atârnat de un fir de ață. Ea a fost operată de trei ori la Spitalul Cantacuzino, iar cel mai probabil, va mai trebui să suporte o intervenție chirurgicală.

„Medicii au zis că nu au mai văzut un asemenea caz până acum, iar Gabi a fost consultată de medici europeni specializați pe boli gastro-intestinale grave. Nimeni nu își poate explica de la ce a făcut asemena complicații. Intestinul și-a micșorat cu mult diametrul, ceea ce este aproape imposibil din punct de vedere științific. Eu am tot felul de bănuieli, dar soția nu mă lasă să vorbesc despre acest lucru”, spunea pe atunci Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, soțul Gabrielei Firea. De atunci, ea este nevoită să țină un regim alimentar strict, însă, din cauza programului de muncă extrem de aglomerat, aceasta nu reușește să îl respecte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI