Gabriela Firea, de urgență la spital! A chemat ambulanța la Primărie

Gabriela Firea a chemat ambulanţa la Primărie

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a avut nevoie de îngrijiri medicale chiar în biroul primăriei. Potrivit cancan.ro, o ambulanță a fost chemată, iar medicul a mers chiar la etajul 1, la biroul primarului general.

Gabriela Firea a chemat ambulanţa la Primărie

După 20 de minute, timp în care ambulanțierul i-a acordat îngrijiri medicale primarului General, pacienta a fost transportată la Spitalul Cantacuzino din Capitală, însă nu cu autospeciala venită după apelul la 112, ci cu o altă mașină.

În drum spre spital, maşina în care se afla primarul General Gabriela Firea a oprit la o farmacie, iar şoferul a cumpărat mai multe medicamente.

Gabriela Firea a chemat ambulanţa la Primărie
Gabriela Firea a chemat ambulanţa la Primărie

Gabriela Firea a mai avut probleme de sănătate şi anul trecut

Primarul Gabriela Firea a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale, anul trecut, după ce în intestinul său a apărut o bucată de …sârmă. Gabriela Firea a spus la momentul respectiv că cineva a încercat să o ucidă!

Potrivit unor surse citate de România TV, Gabriela Firea a suferit o lipotimie, care este cunoscută în termeni populari drept leșin. Edilului i s-ar fi făcut rău din cauza căldurii şi unei hidratări insuficiente.

Medicii de la Spitalul Cantacuzino i-au administrat o perfuzie primarului general, care a plecat la scurt timp după ce s-a simțit mai bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI