Ce s-a întâmplat cu Sorin Bontea și Răzvan Fodor, înainte de Asia Express. Au făcut show în aeroport

Ce s-a întâmplat cu Sorin Bontea și Răzvan Fodor, înainte de Asia Express. Au făcut show în aeroport
Momente inedite la Asia Express 3

O țară întreagă i-a susținut, fiind unii dintre cei mai apreciați și îndrăgiți concurenți din competiția Asia Express 3. Răzvan Fodor și Sorin Bontea se bucură deja de titlul de câștigători ai acestei ediții. Totuși, încă mai sunt multe de povestit despre experiența care le-a schimbat viața. Cei doi simpatici au fost filmați în aeroport înainte de începerea competiției, lăsând să se vadă stilul caracteristic.

Cei doi prieteni au dovedit că își pot uni forțele, reușind să se implice total în concurs pentru a ajunge până în finală. Asta în ciuda diferitelor impedimente cu care au fost nevoiți să se confrunte, dat fiind formatul emisiunii.

Răzvan și Sorin în competiția Asia Express
Răzvan și Sorin în competiția Asia Express

De unde au apărut poreclele „tăticu’ ” și „băiatul meu”

Ambițioși și perseverenți, Sorin și Răzvan au tras tare să dovedească tuturor că pot face față competiției. Un avantaj considerabil în periplul lor prin Asia a fost umorul. În multele situații cu care s-au confruntat, cei doi concurenți au făcut haz de necaz. Mulți telespectatori au râs în hohote la glumele celor doi, al căror umor nu poate fi trecut cu vederea. Ba chiar, acest simț ludic a putut fi observat încă dinainte de Filipine și Taiwan.

Deși mulți cunosc titulatura de „Reactoarele 3 și 4”, cel mai adesea, când Răzvan și Sorin vorbeau, foloseau porecle. Chef Sorin îl numea pe Răzvan, „băiatul meu”, iar acesta din urmă i se adresa lui Bontea cu „tăticu’ ”. Partea amuzantă este că cei doi sunt destul de apropiați ca vârstă.

Totul a pornit, însă, din aeroport. Dovada se regăsește pe conturile de Instagram ale celor doi. Concurenții sunt surprinși într-un clip în timp ce se amuzau pe seama noilor apelative. Totul desfășurându-se în aeroport, în timp ce așteptau nerăbdători să înceapă competiția.

Momente din aeroport cu Răzvan Fodor și Sorin Bontea, la Asia Express 3
Momente din aeroport cu Răzvan Fodor și Sorin Bontea, la Asia Express 3

Poți urmări reacțiile celor doi simpatici accesând contul de Instagram al lui Răzvan Fodor.