Ce s-a întâmplat cu singurul bărbat din viața Margheritei de la Clejani. Acum s-a aflat

Ce s-a întâmplat cu singurul bărbat din viața Margheritei de la Clejani. Acum s-a aflat

Margherita nu s-a afișat cu prea mulți bărbați de-a lungul vremii. De altfel, numai cu unul a avut o relație serioasă. L-a cunoscut pe internet, i-a fost muză, iar despre el spunea că ”e singurul care a reușit să mă cucerească”.

Singurul bărbat din viața Margheritei de la Clejani

Margherita a fost întotdeauna discretă cu viața ei amoroasă, drept dovadă că relațiile ei sentimentale nu prea au ajuns în presa mondenă. În schimb, doar una a făcut vâlvă, anume cea cu un tânăr libanez, pe nume Peter Kai.

„Această poveste de dragoste pare a fi foarte frumoasă. Peter mi-a tot scris pe Facebook un an. Că vrea să ne vedem, că sunt foarte frumoasă, că vrea să ne cunoaştem…Eu nu îl luam în seamă. Într-o seară, acum două săptămâni, m-a invitat în oraş şi eu, ca niciodată, am acceptat.

Am băut o cafea, am vorbit…e un băiat foarte educați și cu bun simț. Suntem în fața de cunoaștere. Depinde de el cum va evolua această relație. Mie îmi place foarte mult de el. E sngurul care a reușit să mă cucerească”, spunea tânăra la o televiziune, în 2015.

Ce s-a întâmplat cu singurul bărbat din viața Margheritei de la Clejani. Acum s-a aflat
Margherita de la Clejani și Peter Kai

Tot în 2015, dar în altă parte a anului, presa îl prezenta pe Peter ca nou iubit al Simonei Trașcă. Cei doi s-au afișat împreună la un eveniment.

Provenea dintr-o familie respectată din Liban

Peter provenea dintr-o familie influentă din Liban, tatăl lui fiind unul dintre cei mai importanți magnați din zonă, cu legături puternice și în lumea politică a statului din Orientul Apropiat. Kamal Kai era parlamentar al Libanului și avea multe afaceri în domeniul agriculturii și al afacerilor. Cât despre ”punctul central”, acesta își dorea să devină celebru pe plan internațional prin muzică. Iubirea dintre el și Marga s-a încheiat după ce aceasta l-a înșelat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI