12 sept. 2021 | 09:37

Ce s-a întâmplat cu restaurantul lui Cristi Borcea din America, administrat de Alina Vidican. Schimbare majoră înainte de nunta ei

Monden
Ce s-a întâmplat cu restaurantul lui Cristi Borcea din America, administrat de Alina Vidican. Schimbare majoră înainte de nunta ei
Ce s-a întâmplat cu restaurantul lui Borcea din America? Afacerea a rămas pe mâinile Alinei Vidican

Mulți dintre foștii fani ai cuplului sunt curioși în privința afacerii lăsate de Borcea pe mâinile fostei soții. Ce s-a întâmplat cu restaurantul afaceristului din America ce a rămas în grija Alinei Vidican?

‘La Vendetta’, afacerea lui Borcea administrată de Alina Vidican: ce s-a întâmplat cu restaurantul din America?

Alina Vidican și Cristi Borcea și-au spus adio în urmă cu mulți ani. Cu toate astea, afaceristul are grijă de detaliile care îl privesc și își asumă rolul de părinte chiar și de la distanță. Cristi Borcea i-a lăsat la divorț fostei partenere un restaurant în Miami.

Iată că ‘La Vendetta’ a fost închis de către celebra blondină. Afacerea a devenit acum o istorie, după mai bine de un deceniu. Localul a ajuns în grija Alinei după divorțul din 2016, dar se pare că aceasta nu a fost la fel de implicată în ultima perioadă, după ce pe plan amoros a început să răsară soarele.

Mai mult decât atât, femeia a fost cooptată de actualul ei soț în compania auto pe care o deține. Restaurantul a fost închis chiar cu două săptămâni înainte de nunta româncei noastre cu brazilianul Claude. În locul acestuia a apărut ‘Villa Romana’, restaurant nou-nouț în zonă cu specific românesc și italian.

Detalii

Nu sunt cunoscute motivele decizie sale și nici dacă Vidican mai are sau nu vreo legătură cu noul local. Fanii se gândesc la faptul că vestea sigur nu i-a picat bine lui Borcea care era extrem de legat de această afacerea pe care a început-o pe când nu avea aproape deloc experiență în domeniu.

”La Vendetta” era în urmă cu 10 ani singurul restaurant românesc din Miami și a avut parte de un succes uriaș. Chiar după deschiderea sa alte trei restaurante din apropiere au dat faliment, bucurie imensă pentru soțul Valentinel Pelinel.

  • „Villa Romana”

-18 dolari porția de mici cu cartofi prăjiți
-21 de dolari o pastamă de miel
-8 dolari o porție de papanași
-7 dolari o bere românescă/vișinată

Închiderea restaurantului primit de fostul soț e o necunoscută. Acțiunea poate fi interpretată drept o altă ‘declarație de independență’ din partea blondinei. Se pare că astrele s-au aliniat într-un final, iar aceasta și-a găsit fericirea și liniștea pe toate planurile, așa cum și-a dorit când a luat decizia de a părăsi definitiv România.

Fanii fostului cuplu se bucură că aceasta a găsit în sfârșit un bărbat care să-i stea alături. Femeia a decis să fie din ce în ce mai discretă, astfel că în toți anii nu s-a afișat cu niciun personaj masculin.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro