Ce s-a întâmplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primăria Voluntari. Vestea serii pentru Gabriela Firea

Ce s-a întâmplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primăria Voluntari. Vestea serii pentru Gabriela Firea
Ce s-a întâmplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primăria Voluntari. Vestea serii pentru Gabriela Firea

Florentin Pandele a candidat pentru un nou mandat la primăria Voluntari. Conform primelor date preliminare, actualul edil ar fi câștigat un nou mandat. În această seară, Pandele a ieșit într-o declarație dură la adresa contracandidaților.

Ce s-a întâmplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primăria Voluntari

Florentin Pandele este primarul Voluntariului încă din 2000, dar de data asta a candidat ca independent, după ce în aprilie fusese exclus din PSD. În urma rezultatelor preliminarii, Gabriela Firea a pierdut Primăria Capitalei în fața lui Nicușor Dan. Este a doua oară când Florentin Pandele are o ieșire în public în apărarea Gabrielei Firea.

Vestea serii pentru Gabriela Firea

În seara asta, Florin Pandele a ieșit pentru a doua oară în apărarea Gabrielei Firea. A făcut o declarație incendiară la România TV:

”Vreau să spun că, dacă Gabriela va pierde alegerile, este un mare câştig pentru mine şi familia mea. În urmă cu un an de zile, Gabi a suferit 3 intervenții chirurgicale dificile. Gabi nu ştie că am intervenit. Îi cer scuze că am intervenit.”

Florentin Pandele acuzae dure la adresa PSD

Florentin Pandele, în intevenția sa la România TV, a dezvăluit care ar fi motivele pentru care Gabriela Firea ar fi pierdut Primăria Capitalei, enumerând trei motive clare.

”Am să vă spun şi 3 cauze care au generat pierderea Primăriei Capitalei. Cauza principală, după mine, a fost echipa de miniştrii pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Nu vreau să pomenesc numele fostului lider PSD. El a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să oprească proiectele Primăriei Capitalei. Dragnea este unul din vinovații principali ai acestei pierderi. Un alt vinovat este Teodorovici care i-a diminuat bugetul Capitalei.

Ce s-a întâmplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primăria Voluntari. Vestea serii pentru Gabriela Firea
Florin pandele i-a luat apărarea Gabrielei Firea

A doua cauză este Victor Ponta și cu Robert Negoiță. Cei doi s-au gândit cum să facă să o execute pe Gabriela Firea pentru că şi-a propus să candidze în 2024. Ponta a decis să-l atragă pe Negoiță în barca lui şi să facă un vid de putere în cadrul PSD. Liviu Dragnea a făcut tot ce a putut ca să o execute pe Gabriela Firea de frica preluării partidului. A treia cauză este USR-PLUS, cea mai mare nenorocire din ultimii 30 de ani. Vor distruge România. Ludovic Orban şi USR au adunat toate lăturile şi le-au pus în cap lui Pandele și Gabrielei Firea.”

”L-am sunat pe Orban”

Primarul Voluntariului, Florentin Pandele, și-a continuat dezvăluirile, vorbind la un moment dat de faptul că l-ar fi sunat pe premierul Ludovic Orban. Lucrurile au mers mai departe, astfel că primarul Voluntariului a făcut și câteva promisiuni adversarilor politici.

”Am rugat-o pe Gabriela să mă lase să îl sun. Eu îl cunosc foarte bine. Din 1990 şi până în 2004 am fost liberal şi îl cunosc foarte bine pe Orban. Dacă vorbeam despre el, îi scădeau procentele.

Ce s-a întâmplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primăria Voluntari. Vestea serii pentru Gabriela Firea
Florin Pandele, acuzații grave la adresa partidelor politice

La ora 21:20 l-am sunat pe Ludovic Orban şi i-am spus:

”Ludovic, ai adunat toate lăturile lumii şi mi le-ai aruncat pe cap, cunoscându-mă. Când ne vom întâlni, îţi voi spune ceva la ureche ce te va face pământiu”. Iar el a răspuns: ”Florine, au fost pur şi simplu declaraţii politice.”

”Ludovic Orban a spus tot timpul ca PMB a fost condusă de la Voluntari. Aş vrea să îl văd pe Nicusor Dan cu ce caracatiţă vine la Primăria Capitalei. Rog instituţiile statului să-i verifice pe Orban şi Nicusor Dan. Dar, în egală măsură, să judece la fel tot ceea ce vor face pentru noi, să facă şi pentru ei. Orban a distrus PNL-ul în această seară. Mi-am propus, dacă voi câştiga alegerile în Voluntari la un nou mandat, să fac politică cu toate riscurile. Voi spune tot cu voce tare, nu mai menajez pe nimeni. Nu mă mai sperii de absolut nimic. Din seara aceasta voi face politică şi o să fiu una din vocile care vor spune tot, fără teamă. Voluntariul nu este feuda lui Pandele şi ce am făcut eu cu echipa din care fac parte se vede.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI