Ce s-a întâmplat cu italianul care a adus virusul în România. Înjunghiat de amantă. Halucinant!

Italianul care a adus virusul în România, înjunghiat acum 20 de ani de amantă

Acum s-a aflat ce s-a întâmplat cu italianul care a adus virusul în România! Pacientul zero are o poveste de viață demnă de un scenariu de film. Bărbatul a fost la un pas de moarte acum aproape 20 de ani, după ce și-a ruinat și părăsit amanta.

Italianul care a adus virusul în România, înjunghiat acum 20 de ani de amantă

Cesare E. va rămâne în istoria României, după o scurtă vizită făcută în țara noastră, moment în care a îmbolnăvit mai mulți oameni de coronavirus. Aceștia au dat mai departe infecția și așa s-a ajuns în prezent la aproape 9.000 de îmbolnăviri și la 478 de decese.

Italianul a mai avut cumpene grele în viața lui. S-a vindecat de coronavirus, dar o ală încercare l-a marcat acum 20 de ani, când a fost la un pas de moarte din cauza amantei sale.

În anul 2001, publicația italian NewsRimini scria despre un anume Cesare E. din localitatea Cattolica, pe atunci în vârstă de 52 de ani, care a fost înjunghiat de o femeie. Cei doi avuseseră o relație romantică cu mai mulți ani în urmă, iar femeia făcuse o obsesie din faptul că Cesare a ruinat-o din punct de vedere financiar.

Italianul care a adus virusul în România, înjunghiat acum 20 de ani de amantă
Italianul care a adus virusul în România, înjunghiat acum 20 de ani de amantă

A scăpat cu viață din două mari cumpene

Ernestina M. a povestit judecătorilor că Cesare a fost partenerul ei de afaceri într-un local, însă ei au ajuns să fie mai mult decât parteneri de afaceri. Femeia era și măritată, iar Don Juan de pacientul zero al nostru a făcut-o să-și piardă mințile și să se arunce cu capul înainte într-o relație extraconjugală. Femeia era tare fericită și și-a părăsit chiar și soțul pentru Cesare al nostru, însă povestea de iubire se apropia de final, la fel ca soarta restaurantului.

Afacerea a început să nu mai producă bani, ci să consume și așa i-a consumat întreaga avere femeii. Cei doi patroni a fost nevoiți să închidă afacerea, iar Cesare a mers mai departe, spre o nouă afacere și o nouă iubită. Femeia a căzut într-o depresie adâncă. Cei doi s-au revăzut după 10 ani, când femeia l-a găsit la Rimini pe Cesare, patron de magazin de antichități. Cum bărbatul nu s-a arătat interesat de o veche poveste de iubire, femeia l-a înjunghiat pe fostul său amant, care a ajuns de urgență la spital, mai mult mort decât viu. Medicii s-au luptat din greu să-i salveze viața, însă au reușit. Acum, tot medicii l-au salvat și de coronavirus pe bărbatul ajuns l a71 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI