Ce s-a întâmplat cu fiica lui Ilie Năstase. Amalia, fosta soție, a făcut marele anunț chiar azi

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Ilie Năstase. Amalia, fosta soție, a făcut marele anunț chiar azi
Ce s-a întâmplat cu fiica lui Ilie Năstase. Amalia a făcut anunțul

Fiica cea mare a lui Ilie Năstase, Alessia, trece într-o altă etapă a vieții. Amalia Năstase a făcut marele anunț pe vlog, urmând a se lăuda cu reușita copilului și astăzi, ”La Măruță”.

Amalia Năstase, anunț despre Alessia, fiica cea mare pe care o are cu Ilie Năstase

Amalia Năstase a fost prezentă luni, în emisiunea lui Cătălin Măruță”, de la Pro TV, alături de fiica ei cea mare, Alessia. Mândră din cale afară, fosta soție a marelui tenismen a povestit că fiica sa a intrat la o facultate de design renumită în străinătate, pentru a-și continua demersul privind marea sa pasiune: arta.

A avut vernisajul primei ei expoziții

Alessia a avut vernisajul primei ei expoziții, ”Artistic exercises for movement”, în noiembrie 2020, care reunește o serie de lucrări prin care tânără abordează tenisul din mai multe perspective. Plecând de la structura corpului sportiv, lucrările ilustrează multitudinea de ipostaze pe care aceasta le exprimă în dialog cu mișcarea. Puterea corporală este adusă la același nivel cu fragilitatea musculară și cea mentală. Prin lucrările fetei, acești doi poli ajung să se echilibreze.

Cum i-a venit ideea acestui proiect?

„Initial m-am gandit la tatal meu si am zis sa abordez jocul de tenis din mai multe perspective, atat personale cat si obiective. A fost foarte important pentru mine pentru ca am pornit de la conexiunea cu tata, practic asta m-a motivat sa explorez mai mult.

Tata initial nu a stiut, am vrut sa nu-i spun pentru ca nu stiam cum o sa reactioneze. I-am zis in mare parte ca lucrez la un proiect, fara sa-i spun ca era despre tenis sau despre el. Stiam ca nu va intelege din prima ceea ce vreau sa fac (rade)”, a spus Alessia pentru urban.ro. 

Detalii despre despărțirea soților Năstase 

La 21 de ani, venită să împartă pliante la un concert al lui Sting, Amalia îl întâlnește pe Năstase, îl abordează cu un zâmbet și în întreabă dacă fumează, iar acesta îi răspunde cu o invitație la un spectacol. Ea acceptă, dar se prezintă la întâlnire însoțită de o amică. La final, el îi cere numărul de telefon, ea refuză, dar el nu se lasă intimidat și face rost de contactul Amaliei.

Doi ani mai târziu au început să se întâlnească, iar după șapte ani au ajuns să-și spună ”Da” în fața ofițerului stării civile. În 2016, aceștia au divorțat. În mod oficial, fără să-și spele prea mult rufele în public, soții Năstase au confirmat: „Nu vom continua ca și cuplu, dar vom continua să fim prieteni, parteneri și părinți.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI