Ce s-a întâmplat cu doi tineri care au cumpărat o casă de 385.000 de lire sterline. E un adevărat coșmar

Ce s-a întâmplat cu doi tineri care au cumpărat o casă de 385.000 de lire sterline. E un adevărat coșmar
Ce s-a intamplat cu doi tineri care au cumparat o casa de 385.000 de lire sterline. E un adevarat cosmar

Doi tineri din Marea Britanie au trăit un adevărat coșmar după ce și-au cumpărat locuința mult visată, în valoare de 385.000 de lire sterline. Cuplul a avut parte de surpriza vieții după ce s-au mutat în casa pe care și-au dorit-o atât de mult.

Ce s-a întâmplat cu doi tineri care au cumpărat o casă de aproape 400.000 de lire sterline

Mulți oameni fac sacrificii uriașe pentru a-și achiziționa locuința mult visată. Iar dacă după ce plătesc o adevărată avere pentru casa în care și-au dorit să stea, au parte de surprize mai puțin plăcute, șocul este cu adevărat imens.

Într-o astfel de situație se află doi tineri din Marea Britanie care au achiziționat o proprietate cu trei camere în Maldon, Essex, în schimbul căreia au plătit 385.000 de lire sterline.

Sallyann Smith și logodnicul ei Gareth Hawkins erau extrem de fericiți la vremea respectivă, însă totul s-a transfomat rapid într-un adevărat coșmar, după ce și-au dat seama că locuința lor este invadată de „mucegai negru”.

Pentru a scăpa de problema, care pe lângă componenta ce ține de estetică, putea duce la apariția unor probleme de sănătate, cuplul a fost nevoit să cheme o echipă de specialiști. Intervenția a fost una costisitoare. Cei doi tineri au plătit nu mai puțin de 5.000 de lire starline la vremea respectivă și au fost nevoiți să se mute din proprietate în timp ce bucătăria era demontată.

„Pereții erau umezi în proporție de 99,9%”

Sallyann, care era însărcinată în momentul respectiv a povestit clpele de groază prin care a trecut.

Am văzut mucegai sub dulapurile din bucătărie, așa că i-am trimis un e-mail fostului proprietar și a fost de acord să se ocupe de problemă, dar după aceea s-a lăsat liniștea. Aproape toată bucătăria era acoperită cu mucegai negru, gros.

Am angajat în cele din urmă o echipă de specialiști care au demontat bucătăria și au verificat pereții care erau umezi în proporție de 99,9%”, a spus tânăra de 23 de ani, potrivit LadBible.

Sallyann a recunoscut că proprietatea pe care a cumpărat-o împreună cu logodnicul ei nu era tocmai ceea ce se așteptau să fie.

Casa ne-a fost vândută efectiv neterminată. A trebuit să ne mutăm cu familia pe tot parcursul procesului de renovare a bucătăriei”

Acum am rămas fără bani pentru că trebuie să cumpărăm de mâncare, să mergem la familiile noastre, care locuiesc la 30 de mile distanță, pentru a mânca și a ne spăla hainele.

Citește și: „Apartament de 1.800.000 de euro în București. Cum arată locuința cu 4 camere și 5 băi”