Nepoata lui Florin Salam e distrusă de durere. Ce a pățit tatăl ei, Nelu Stoian

Fratele lui Florin Salam, internat de o lună în spital. Nepoata manelistului e îndurerată

Nepoata celebră a lui Florin Salam este distrusă de durere din cauza stării de sănătate a tatălui său. Ce a pățit și cum se simte acum fratele cunoscutului manelist? Nelu Stoian se luptă să se însănătoșească din luna august.

Fratele lui Florin Salam, internat de o lună în spital. Nepoata manelistului e îndurerată

Nelu Stoian este sub atenta îngrijire a medicilor de la începutul lunii august, după ce a fost infectat cu coronavirus. Din păcate, în cele șase săptămâni a fost nevoit să țină legătura cu cei dragi doar prin intermediul telefonului mobil, pentru că tocmai condiția sa i-a impus distanța față de cei pe care îi iubește. Fratele celebrului manelist este considerat un mare acordeonist în lumea lăutarilor autohtoni. Din păcate, el se luptă și cu câteva complicații, fiind diagnosticat cu diabet de ceva vreme, dar și cu o suferință cronică la plămâni, astfel că situația lui este una foarte gravă.

Starea de sănătate a lui Nelu Stoian nu se îmbunătățește
Starea de sănătate a lui Nelu Stoian nu se îmbunătățește. Durerea e imensă pentru fiica lui

Nelu Stoian a fost internat inițial la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, ulterior a fost mutat la Spitalul Matei Balș, unde se află și la momentul actual sub tratament. Familia instrumentistului a făcut scandal chiar și la porțile spitalului din cauza faptului că nu li se prezintă mai multe detalii despre starea de sănătate a lui. „Domnul Cercel ne-a spus că i-au cedat rinichii, ficatul. „Așa, și dacă i-au cedat, ce ați mai putea să faceți voi?”, așa ne-a zis domnul Cercel”, și-a exprimat nemulțumirea Elena, sora lui Florin și Nelu Stoian.

„Suntem disperați, nu comunică nimeni cu noi. Trebuie să știm starea lui. Ce putem să facem? Indiferent de situație, că este sau nu în ultima fază, trebuie să știm ce e cu el. Acum două săptămâni el s-a simțit rău. Am chemat ambulanța de la Sanador și l-au dus la Floreasca. După 4 zile, s-a simțit mai bine, i-au făcut un CT și au descoperit că are pneumonie mai severă. I-au făcut două teste de coronavirus și i-au ieșit negative”
Florin Salam

„Tatăl tău va veni sănătos acasă”

Bianca Stoian, fiica lui Nelu și tânără cântăreață în devenire, a postat o fotografie cu ea și tatăl ei de dragul părintelui său.  „Rugămințile tale sunt ascultate de bunul Dumnezeu , iar El nu l va lăsa la greu…. îți va aduce bucurie in suflet cât de curând, Leac va avea tatăl tău și va veni sănătos acasă 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻.” Singura lui milă pe acest pământ…. tu ești zeița mea scumpă… fetița lui❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, au fost câteva din comentariile primite la fotografia cu acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI