Ce s-a întâmplat cu Carmen Stepan, câștigătoarea din 2006 de la Dansez Pentru Tine acum. Ce destin trist!

Ce s-a întâmplat cu Carmen Stepan, câștigătoarea din 2006 de la Dansez Pentru Tine acum. Ce destin trist!
Destinul crunt al lui Carmen Stepan. Aceasta a câștigat Dansez pentru Tine în 2006

Cum este viața lui Carmen Stepan? Aceasta a câștigat emisiunea ‘Dansez pentru Tine’ în anul 2006 alături de Victor Slav. Din păcate, soarta acesteia a fost în continuare una grea.

Destin trist pentru Carmen Stepan: a câștigat Dansez pentru Tine în anul 2006

Carmen Stepan nu a fost ferită de evenimente grele nici după ce a părut că viața îi zâmbește în anul 2006 când a câștigat un premiu extraordinar. Aceasta a participat alături de Victor Slav la emisiunea ‘Dansez pentru Tine’ pentru ca viața ei să se schimbe în bine.

Femeia a trecut prin greutăți pe care unii doar și le închipuie. Victor și Carmen reușeau în anul 2006 în a doua ediție a show-ului de dans să impresioneze pe toată lumea și să emoționeze o țară întreagă.

Motivul pentru care s-a înscris în proiect a fost starea de sănătate a partenerului ei care avea atunci nevoie de o operație după ce ajunsese în scaun cu rotile în urmă cu șapte ani la acel moment.

Cum este viața sa în prezent?

Fosta parteneră de scenă a vedetei a reușit să câștige banii de care avea nevoie. Marele premiu se ridica atunci la suma de 50.000 de euro. Bărbatul pe care îl iubea avea tetraplegie spastică şi fractură la coloana cervicală.

Nimic nu poate ține cu forța doi oameni împreună, lucru demonstrat și de povestea lor. Bărbatul a fost programat pentru o intervenție chirurgicală în China imediat după succesul tinerei.

Toți banii câștigați în competiție s-au îndreptat spre starea de sănătate a acestuia. Din păcate, operația a fost nereușită, el rămânând în continuare în scaun cu rotile. La o vreme după, Carmen și partenerul ei s-au despărțit. El a rămas în Arad unde se ocupă de firma sa de webdesign, iar ea a ales să se întoarcă în satul natal, Aldești.

„Nu le-am mai urmat”

„M-aş duce la Carmen şi aş îmbrăţişa-o aşa cum nu am putut s-o fac niciodată în toţi aceşti ani din scaunul rulant, apoi… lucruri mici, mărunte, de care mi-e dor.

Ca să mai urc încă o treaptă pe scara recuperării trebuia să mai urmez şi alte proceduri pe care, din motive financiare, nu le-am mai urmat”, a mărturisit Dani Boariu, fostul iubit al lui Carmen Stepan, pentru click.ro. 

Acesta a suferit un accident pe când avea 23 de ani. Mașina sa a fost lovită de un autoturism condus de un șofer care consumase băuturi alcoolice. La spital, investigațiile au fost superficiale și medicul nu a observat că vertebrele cervicale au fost fisurate. Câteva zile mai târziu tânărul a mers la ștrand și după o săritură s-a ales cu o fractură de coloană cervicală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI