A murit Ovidiu Danci. Balerinul de la “Dansez pentru tine” avea doar 39 de ani

A murit Ovidiu Danci. Balerinul de la “Dansez pentru tine” avea doar 39 de ani
A murit Ovidiu Danci. Balerinul de la “Dansez pentru tine” avea doar 39 de ani

Ovidiu Danci s-a stins din viață la vârsta de 39 de ani, după o lungă suferință cu o luptă nemiloasă. Acesta s-a făcut cunoscut odată cu participarea la emisiunea ”Dansez pentru tine”, de la Pro Tv.

Ovidiu Danci a murit

Ovidiu Danci a jucat și în mai multe seriale românești, devenind unul dintre cei mai apreciați balerini.

Dansatorul și fondatorul școlii de balet care îi purta numele, Ovidiu Danci, a murit. Avea 39 de ani și fusese diagnosticat recent cu două afecțiuni grave, printre care și o formă agresivă de leucemie.

Joia trecută, el a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, fiind la Terapie-Anestezie Intensivă de vineri. Starea sa de sănătate s-a agravat însă, în ultimele zile.

„Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi.
Avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a transmis școala de dans pe care a fondat-o la Bistrița, potrivit Bistrițeanul.

Cine este Ovidiu Danci

Ovidiu Danci a studiat dansul încă de la o vârstă fragedă, respectiv, 10 ani, șa Școala de Coregrafie Octavian Stroia. Ulterior, el a fost admis și la Liceul de Arte ”Octav Băncilă”, fiind angajat după absolvire la Teatrul Oleg Danovski din Constanța. De altfel, cu balerinii din Constanța a mers în turneu în întreaga Europă.

Ovidiu Danci, care a murit la vârsta de 39 de ani, a primit o bursă la Academia de BAlet din Munchen, fiind singurul român care a terminat academia ca bursir. Ovodiu danci a mai participat la emisiunea ”Dansez pentru tine” și a jucat în mai multe seriale românești. Printre altele, acesta a interpretat și primul travesti dintr-un serial românesc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI