Ce s-a descoperit în monolitul din Utah, America. Cine l-a demontat, pe loc VIDEO

Ce s-a descoperit în monolitul din Utah, America. Cine l-a demontat, pe loc VIDEO
Ce s-a găsit în monolitul din Utah

Pe rețelele de socializare online au apărut noi imagini în care se arată interiorul monolitului din deșertul din Utah. Acesta a fost primul dintre monoliții descoperiți în lume în ultimele săptămâni.

Ce s-a descoperit în monolitul din Utah, Statele Unite

Până în acest moment, nu fost descoperite indicii despre cine ar fi instalat structurile metalice în SUA și România și nici dacă există vreo legătură între ele. Cel mai probabil, primul monolit din Utah a fost instalat și uitat în deșertul american încă din 2015 sau 2016, în timp ce celelalte două structuri au fost amplasate extrem de recent pentru a-l copia pe cel din Utah.

Potrivit descoperă.ro, cel mai recent monolit a fost descoperit în California, Statele Unite, însă și acesta a dispărut după doar câteva zile. Cu toate acestea, cel puțin se știe cu siguranță ce conținea unul dintre monoliți, după ce au fost publicate în mediul online, imagini cu o echipă care l-a demontat pe cel din Utah.

Originile monolitului

În imaginile filmări publicate pe YouTube se poate vedea interiorul monolitului, care pare să aibă origini incredibil de umane și care ar fi putut să fie făcut cu ușurință de către oameni.

Monolitul a fost demontat destul de ușor, chiar în decurs de câteva minute, așa că fie a fost făcut de oameni ori de către cea mai neîndemânatică civilizație extraterestră din galaxie. Totodată, interiorul monolitului era complet gol, potrivit IFL Science.

”În seara de 27 noiembrie, în jurul orei 20.30, echipa noastră a înlăturat monolitul din Utah. Nu vom include alte informații, răspunsuri sau detalii momentan”, se arată în descrierea filmării publicate pe platforma Youtube.

De asemenea, ghidul Sylvan Christensen și profesionistul de sport extrem Andy Lewis au recunoscut că ei au demontat sculptura din Utah, la patru zile după ce monolitul a dispărut din Parcul Național Canyonlands.

Care a fost motivul pentru care monolitul a fost distrus

Sylvan Christensen a spus că el, împreună cu Lewis și alți doi ”complici” au decis să distrugă structura pentru că regiunea izolată din deșert în care era situată, era cât pe ce să fie devastată de turiștii care veneau cu mașini, biciclete, și ”distrugeau” zona, scrie publicația Daily Mail.

Pe de altă parte internauții nu au fost de acord și i-au criticat. Cei mai mulți dintre utilizatorii de pe rețelele sociale i-au acuzat că nu aveau dreptul să decidă dacă monolitul trebuie să rămână sau nu în deșertul Utah din Statele Unite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI