Ce s-a ales de Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin. Unde a dispărut şi cu ce se ocupă acum

Ce s-a ales de Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin. Unde a dispărut şi cu ce se ocupă acum
Ce s-a ales de Tuncay Ozturk, fostul sot al Andreei Marin. Unde a disparut si cu ce se ocupa acum

Îl mai ții minte pe Tuncay Ozturk? Ce s-a ales de controversatul fizioterapeut, după ce a divorțat de vedeta de televiziune Andreea Marin. Cu ce se ocupă acum fostul partener de viață al fostei Zâne a Surprizelor.

Ce s-a ales de Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin

Când Andreea Marin și Tuncay Ozturk s-au căsătorit în 2013, bruneta a crezut că și-a găsit sufletul pereche în persoana bărbatului cu 11 ani mai tânăr decât ea. Cu toate acestea, mariajul nu a durat mult, iar cei doi au divorțat în 2016, după trei ani de căsnicie.

După ce a terminat relația cu Andreea Marin, Tuncay Ozturk a dispărut din lumina reflectoarelor. Tânărul afacerist nu a mai fost prezent la emisiuni de televiziuni și a luat și luat o pauză și de la rețelele de socializare.

Acum, însă, fostul soț al vedetei a revenit și a mărturisit cu ce se ocupă. Conform spuselor sale, Tuncay Ozturk s-a ocupat, în ultima perioadă, de clinicile pe care le deține și dezvoltarea proiectelor sale pe plan profesional.

„Ultima perioadă s-a rezumat la un singur aspect, care m-a împlinit din toate punctele de vedere: dezvoltarea echipei mele, a proiectelor mele naționale, dar și internaționale. Am ales, pe bună dreptate, să iau o pauză de la social media, pentru a mă putea focusa pe clinicile mele.

S-a lăsat cu multă inspirație, energii și idei noi, dar și cu multe rezultate promițătoare. Următorul pas? Să ne bucurăm împreună de ceea ce ne va dicta viitorul. Până atunci, doar zile cu soare și zâmbete!”, a scris, recent, Tuncay Ozturk pe rețelele de socializare.

De ce își dorește Andreea Marin să uite de căsnicia cu Tuncay Ozturk

Mariajul eșuat cu Tuncay Ozturk marchează un episod din viața Zânei pe care Andreea Marin ar vrea să-l șteargă cu orice preț. Vedeta a declarat că

„A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela, nu mai conta.

Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (n.r – cu Ștefan Bănică). Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!.

Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa.

Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a declarat Andreea Marin, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI