14 iun. 2021 | 10:31

Ce s-a ales de trupa Maxim. Acum câțiva ani scoteau hit după hit, dar acum sunt niște anonimi

Monden
Ce s-a ales de trupa Maxim. Acum câțiva ani scoteau hit după hit, dar acum sunt niște anonimi
Ce s-a ales de trupa Maxim ăn anul 2021

Trupa Maxim este o trupă de muzică românească. Aceasta cânta muzică pop. Formația a fost fondată la data de 15 iulie 2013, la București. A funcționat aproximativ 4 ani de zile, până n anul 2017. Iată ce s-a ales din trupa Maxim care în urmă cu câțiva ani scoteau hit după hit.

Ce fac acum membrii trupei Maxim care în urmă cu câțiva ani erau în vogă

În urmă cu câțiva ani, era în vogă trupa Maxim. Aceasta a fost înființată de către Adrian Sînă. Membrii acesteia erau foști concurenți ai emisiunii X Factor:

  • Marcus Sucilea
  • Gabriel Ciobota
  • Bogdan Medvedi
  • Alexander Laiu – din Chișinău, Republica Moldova

Prima piesă a trupei Maxim s-a intitulat: 50/50 și a avut și un videoclip. Cel care a compus piesa a fost Adrian Sînă – liderul trupei Akcent. Se pare că piesă lor piesă nu a avut un impact atât de mare asupra publicului, așa cum sperat atât membrii trupei, cât și Adrian.

Trupa Maxim – parcurs

A doua piesă a celor de la Maxim a fost: Sărutări criminale, în anul 2014. Această piesă a ajuns la inimile ascultătorilor, fiind una dintre cele mai ascultate piese în acel an. În prezent are 21,555,662 de vizualizări pe YouTube.

A treia piesă a trupei Maxim s-a intitulat: Vreau să te. Subiectul acestei piese era despre libertate și spiritul de aventură. A fost compusă tot de Adrian Sînă și a avut succes în rândul fanilor. A fost difuzată la radiourile din țară și a urcat în clasamente foarte rapid.

Maxim în momentele de glorie

Piesa intitulată: Noapte fără tine a fost cea de-a patra piesă a trupei Maxim, care a ieșit pe piață în anul 2015. A fost o melodie de dragoste. În același an, cei de la trupa Maxim au mai lansat o piesă. Este vorba despre: Atât de bine. Au mai avut și o colaborare pentru piesa: Am dragostea ta, pentru care a colaborat cu Andrei Vitan.

Tot în anul 2015 Marcus Sucilea și Gabriel Ciobota au părăsit trupa pentru o carieră solo. Ei au fost înlocuiți cu Iulian Selea – fost concurent de la Vocea României i Adi Istrate – fost concurent X Factor. În anul 2016, trupa Maxim a scos pe piață piesa: Te trag.

Trupa Maxim –  Bogdan Medvedi

Unu dintre membrii trupei Maxim, Bogdan Medvedi, a fost invitat în cadrul emisiunii: Invitatul de 12, de la Radio Impuls, emisiune moderată de către Cosmin Cernat, cu un an în urmă. Acesta a vorbit despre proiectele și cariera sa.

Acesta activează în continuare în industria muzicală și este pasionat de fotbal. El a a explicat ce semnificație are numele său:

„Medvedi este un nume rusesc. Medvedi înseamnă „urs”. În momentul în care m-am mutat în România toți colegii au văzut și toți ceolgii au început să citească exact cum se scrie și am încercat să le explic o dată, de două ori, și apoi, am zis „bine”. Și Medvedi este bine și în rusă, doar că este la plural”, a spus Bogdan Medvedi, potrivit radioimpuls.ro.

PlaySport
Îl atacă dur pe Columbeanu și face o comparație cu Becali: „Șmecheri de mucava. Cheltuia banii cu gagici”
Ego.ro
INCREDIBIL cum arată Andra FĂRĂ haine! A renunțat și la lenjeria intimă, doar Măruță o vede așa
Digi24
SUA avertizează: China ajută Rusia să câștige războiul cu Ucraina. Îi trimite echipamente și imagini de pe front
Cancan.ro
Cristian Cioacă a comis-o din nou, la 17 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu: „I-a luat tot, și viața, și tot ce…”
GSP.ro
Nu a ținut pasul. O artistă faimoasa a dat detalii picante din dormitor: „Am făcut sex de peste 10 ori în vacanță. Se putea și mai bine”
Stirile PROTV
Cine este femeia al cărei cadavru tranșat a fost descoperit pe marginea autostrăzii A1. „S-a găsit încă o mână și un picior”
Romania TV
Reghecampf, ÎNŞELAT de Anamaria în timpul CĂSNICIEI! Unde se iubea impresara cu AMANTUL
Capital.ro
A murit marele actor. Lumea l-a adorat pentru sufletul lui. A lăsat un gol imens
EVZ.ro
Filmul care face furori pe Netflix. O poveste de dragoste ieșită din tipare
Adevarul
Cele mai periculoase insecte din lume. Au modelat istoria omenirii și au dus la moartea a milioane de oameni
BZI.ro
Simona Halep a făcut o schimbare radicală de look! Fanii nu au știut inițial cine este – FOTO
Spynews.ro
Andreea Sasu a confirmat că urmează să aibă un copil cu Philipp Plein! Românca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem împreună de un an de zile”
Libertatea.ro
Cum a ajuns „brancardierul morții” să ucidă oameni ai străzii. „Dacă era respins sau întrerupt, Bota reacţiona violent”
Sport.ro
FOTO Ivana Knoll se pregătește de EURO 2024 în cele mai incendiare ținute! Fanii au reacționat imediat când au văzut-o așa
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Schimb de replici între Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, imediat după cununia civilă! Oana Moșneagu nu a mai suportat și a intervenit: ”Ăștia suntem noi!”
Redactia.ro
Englezii s-au convins! Cine e jucătorul din SuperLiga României în stare să valoreze 40.000.000€
Digisport.ro
Prodanca îl face praf pe Reghecampf, după ce a acuzat-o de amantlâc: „Să treci pe la noi să-ți dăm 2000 de euro că nu te mai vezi de mizerie”
Click.ro
De necrezut! Cum arată acum casa Alexandrei Bodi. "Regina TikTok-ului" cere donații pentru a-și pune dantura: "Să văd cât mă costă, vă dau răspunsul..."
Viva.ro
Un mare actor, iubit de public, a ajuns de nerecunoscut! Imaginile au emoționat mii de oameni
Unica.ro
Actor celebru, mort în condiții misterioase. Dispăruse în urmă cu câteva zile
EVZ.ro
CRBL și Elena, soția lui, vor divorța! Cei doi au ales să se separare, după 16 ani de căsnicie: „Cu inimile împovărate de tristețe...” / FOTO
Spynews
Anunț pentru proprietarii de apartamente. Chiriașii au INTERZIS
Capital.ro
Florile care protejează legumele din grădină împotriva dăunătorilor. Toți românii care stau la curte trebuie să știe asta
Antena 3
Antonia, noi imagini devenite virale în timp record. Fanii au fost luați prin surprindere
TV Mania
Încă o despărțire în showbiz! Păreau extrem de îndrăgostiți, dar și-au spus „Adio”, iar motivul este total neașteptat. S-a aflat totul acum: „Nu a vrut...”
Avantaje
Schengen. Statele europene reintroduc controalele la granițe
Mediaflux
Andreea Sasu a confirmat că urmează să aibă un copil cu Philipp Plein! Românca a recunoscut tot ce s-a zvonit: ”Suntem împreună de un an de zile”
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Îți amintești de Nicolas Alex, băiatul „Super-Super” care făcea furori cu videoclipurile sale de la bâlci în 2017? Cum arată acum
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro