Ce s-a ales de trupa Maxim. Acum câțiva ani scoteau hit după hit, dar acum sunt niște anonimi

Ce s-a ales de trupa Maxim. Acum câțiva ani scoteau hit după hit, dar acum sunt niște anonimi
Ce s-a ales de trupa Maxim ăn anul 2021

Trupa Maxim este o trupă de muzică românească. Aceasta cânta muzică pop. Formația a fost fondată la data de 15 iulie 2013, la București. A funcționat aproximativ 4 ani de zile, până n anul 2017. Iată ce s-a ales din trupa Maxim care în urmă cu câțiva ani scoteau hit după hit.

Ce fac acum membrii trupei Maxim care în urmă cu câțiva ani erau în vogă

În urmă cu câțiva ani, era în vogă trupa Maxim. Aceasta a fost înființată de către Adrian Sînă. Membrii acesteia erau foști concurenți ai emisiunii X Factor:

  • Marcus Sucilea
  • Gabriel Ciobota
  • Bogdan Medvedi
  • Alexander Laiu – din Chișinău, Republica Moldova

Prima piesă a trupei Maxim s-a intitulat: 50/50 și a avut și un videoclip. Cel care a compus piesa a fost Adrian Sînă – liderul trupei Akcent. Se pare că piesă lor piesă nu a avut un impact atât de mare asupra publicului, așa cum sperat atât membrii trupei, cât și Adrian.

Trupa Maxim – parcurs

A doua piesă a celor de la Maxim a fost: Sărutări criminale, în anul 2014. Această piesă a ajuns la inimile ascultătorilor, fiind una dintre cele mai ascultate piese în acel an. În prezent are 21,555,662 de vizualizări pe YouTube.

A treia piesă a trupei Maxim s-a intitulat: Vreau să te. Subiectul acestei piese era despre libertate și spiritul de aventură. A fost compusă tot de Adrian Sînă și a avut succes în rândul fanilor. A fost difuzată la radiourile din țară și a urcat în clasamente foarte rapid.

Maxim în momentele de glorie

Piesa intitulată: Noapte fără tine a fost cea de-a patra piesă a trupei Maxim, care a ieșit pe piață în anul 2015. A fost o melodie de dragoste. În același an, cei de la trupa Maxim au mai lansat o piesă. Este vorba despre: Atât de bine. Au mai avut și o colaborare pentru piesa: Am dragostea ta, pentru care a colaborat cu Andrei Vitan.

Tot în anul 2015 Marcus Sucilea și Gabriel Ciobota au părăsit trupa pentru o carieră solo. Ei au fost înlocuiți cu Iulian Selea – fost concurent de la Vocea României i Adi Istrate – fost concurent X Factor. În anul 2016, trupa Maxim a scos pe piață piesa: Te trag.

Trupa Maxim –  Bogdan Medvedi

Unu dintre membrii trupei Maxim, Bogdan Medvedi, a fost invitat în cadrul emisiunii: Invitatul de 12, de la Radio Impuls, emisiune moderată de către Cosmin Cernat, cu un an în urmă. Acesta a vorbit despre proiectele și cariera sa.

Acesta activează în continuare în industria muzicală și este pasionat de fotbal. El a a explicat ce semnificație are numele său:

„Medvedi este un nume rusesc. Medvedi înseamnă „urs”. În momentul în care m-am mutat în România toți colegii au văzut și toți ceolgii au început să citească exact cum se scrie și am încercat să le explic o dată, de două ori, și apoi, am zis „bine”. Și Medvedi este bine și în rusă, doar că este la plural”, a spus Bogdan Medvedi, potrivit radioimpuls.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI