28 mai 2021 | 22:16

Trupa românească din anii 2000 care se reunește. Vestea neașteptată: s-au întors din SUA (exclusiv)

Monden
Trupa românească din anii 2000 care se reunește. Vestea neașteptată: s-au întors din SUA (exclusiv)
Trupa românească din anii 2000 care se reunește

O trupă celebră în anii 2000 se reunește după mulți ani petrecuți în America. S-au despărțit în urmă cu 7 ani, când unul dintre ei a decis să plece în Statele Unite ale Americii.

Trupa românească din anii 2000 care se reunește

Este vorba despre trupa D la Vegas. Daniel Robu a decis să își facă o carieră muzicală în America, apoi Silvia s-a stabilit la New York, unde s-a căsătorit și a devenit mămică.

Acum, cei doi se reîntorc în România și vor să se reunească. Silvia este profesoară și vrea să vină în țară la finalul anului școlar.

„Împreună suntem o forță, așa că este este foarte posibil să ne reunim, mai ales că suntem amândoi în țară. Acum trebuie să închei anul școlar, unde sunt profesoară, dar și spectacolul de sfârșit de an, sunt foarte prinsă până la sfârșitul lunii iunie. Apoi, mă reorganizez”, a spus Silvia Lăuneanu pentru impact.ro.

Și fostul ei coleg de trupă Daniel Robu spune că nu exlcude o nouă colaborare, mai ales că cei doi țin legătura.

„Eu și Silvia ținem legătura constant și nu excludem o nouă colaborare” spunea el în urmă cu câteva luni.

El s-a mutat la Las Vegas în 2014, iar un an mai târziu a revenit în țară, unde și-a cunoscut soția, alături de care are un băiețel.

„Mi-am dorit mult să tăticesc și să am parte de toate aceste senzații pe care le experimentez în prezent. Cred că primul an este cel mai dificil și te provoacă cel mai mult.

Creșterea unui copil nu este ușoară, dar înveți pe zi ce trece să fii un părinte mai bun. Să fii martor la fiecare etapă în creșterea și dezvoltarea propriului copil face toată diferența, spunea el, pentru impact.ro.

Silvia Lăuneanu este profesoară în America

Colega lui de trupă, Silvia, are viața ei în America, acolo unde s-a căsătorit și a devenit mămică. Ea este profesoară de muzică și are un club de muzică pentru copii.

„Sunt profesoară de muzică la „International Premium School of Bucharest”, tot acolo am și clubul cu muzică pentru copii, acum e foarte restrâns, totul s-a mutat în online.

Ambele noastre mame sunt singure și bolnave, au avut mare nevoie de noi, așa că a trebuit să revenim ca să le ajutăm și iată că șederea noastră în România s-a prelungit. Nu este rău, mă bucur ca Alex, fiul meu, să ia contact cu România, va fi un copil universal, a spus Silvia.

Cei doi s-au înțeles mereu de minune și au cântat vreme de 11 ani. Silvia spunea despre Daniel că este un bărbat extraordinar.

Daniel este un băiat extraordinar, este şi în momentul de faţă cel mai bun prieten al meu. Ca echipă, am funcţionat 11 ani şi am avut momente fantastice pe scenă.

Poate că nu este întotdeauna bine să fii alături de partener atât la serviciu, cât şi acasă. Şi, atunci, munca este muncă, viaţa personală este viaţă personală. Daniel este un băiat extraordinar şi un bărbat foarte bine! Şi acum, Daniel arată foarte frumos”, spunea ea, la un moment dat, alimentând zvonurile că au format un cuplu, la un moment dat. 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro