Ce s-a ales de Mariana Nenu, de la Exatlon. S-a aflat acum

Ce s-a ales de Mariana Nenu, de la Exatlon. S-a aflat acum
Ce s-a ales de Mariana Nenu, de la Exatlon

Mariana Nenu, fosta Războinică de la Exatlon, s-a făcut remarcată la reality-show-ul de la Kanal D prin dorința optimismului debordant și dorința de victorie. A atras simpatia publicului cât timp a fost pe micile ecrane, iar acum, la doi ani de la terminarea show-ului, viața sa a ajuns la normal, rămânând, totuși, fidelă sportului.

Mariana Nenu de la Exatlon, la doi ani de la terminarea emisiunii

Mariana Nenu a participat în primul sezon Exatlon, la Kanal D. Atleta a atras simpatia publicului imediat și a reușit să ajungă destul de departe în competiție. Înainte ca soarele să răsară și pe strada ei, participarea la emisiune reprezentând o mare bucurie, fosta Războinică a avut parte de momente dificile, neavând resurse pentru a-și întreține fiul și nici măcar pe ea. Cu toate acestea, nu s-a descurajat niciodată și a tras din greu pentru a-și atinge visurile.

Îndârjirea i-a fost observată și în cadrul competiției, unde Mariana a fost un adevărat sprijin pentru colegii de echipă, cărora le ridica de fiecare dată moralul și îi încuraja să lupte. În prezent, sportiva continuă să fie prezentă la cursele de ultramaraton și să se antreneze din greu. Aceasta a rămas fidelă pasiunii sale pentru sport , chiar dacă concursul din Dominicană s-a sfârșit acum doi ani pentru ea.

Sportul, aliat de pe vremea când se afla la un centru de plasamant

Mariana Nenu și-a petrecut câțiva ani la un centru de plasament, unde s-a apucat pentru prima dată de sport. La început a făcut gimnastică, apoi a trecut la atletism. Fosta concurentă Exatlon are peste 20 de ani de atletism, iar în anul 2017 a terminat unul dintre cele mai dure maratoane ale lumii. A alergat în Grecia, la Spartathlon, o cursă de 246 de kilometri, care a durat peste 33 de ore.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI