16 aug. 2023 | 18:40

Ce s-a ales de Frankfurt de la Vacanţa Mare. Iulian Ilinca, greu de recunoscut. Ce face de când a părăsit show-ul

Monden
Ce s-a ales de Frankfurt de la Vacanţa Mare. Iulian Ilinca, greu de recunoscut. Ce face de când a părăsit show-ul

Îți mai amintești de Iulian Ilinca? Actorul, astăzi în vârstă de 50 de ani, a jucat rolul lui Frankfurt, din show-ul Leana și Costel. A făcut întreaga țară să râdă. Află în rândurile de mai jos ce se întâmplă în prezent cu carismaticul artist. Cum arată și cu ce se ocupă. Foto

Cum a devenit cunoscut Iulian Ilinca

Iulian Ilinca este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Îl cunosc și tinerii, dar și cei mai în vârstă, datorită aparițiilor sale pe micile ecrane în celebrul rol al lui Frankfurt, personaj din show-ul Leana și Costel. Impersonându-l, a făcut mulți oameni să râdă.

Tu îți mai aduci aminte de actorul care astăzi este în vârstă de 50 de ani? Pe lângă faptul că este cunoscut datorită activității sale profesionale, mai există un detaliu ce l-a consacrat în spațiul public. Toată lumea se duce cu gândul la o celebră replică pe care artistul o folosea: „Te sparg, să moară mama!”.

În urmă cu mai multă vreme, Iulian Ilinca a povestit cum a ajuns să obțină rolul lui Frankfurt în show-ul citat în rândurile de mai sus. Acesta a relatat cum a mers la casting împreună cu un coleg, din pură întâmplare. Despre replica după care este cunoscut a precizat că nu era prevăzută în scenariu.

„Expresia celebra „Să moară mama!” nu era în scenariu. Mi-a trecut pur și simplu prin cap, știind că era expresia personajelor asemenica”, a dezvăluit actorul, în urmă cu mai mult timp.

Cum arată și cu ce se ocupă actorul

Puțini știu cum arată Iulian Ilinca astăzi. Actorul este activ pe rețelele sociale, unde postează din când în când fotografii cu el sau cu locurile pe care le vizitează. Fanii lui Frankfurt de la Vacanța Mare urmăresc îndeaproape viața actorului. Timpul pare că și-a spus cuvântul în cazul său.

Dacă odinioară Iulian Ilinca purta părul plete, astăzi îl are scurt. Nu e nevoie să vă spunem noi mai multe despre schimbările generate de timp în dreptul artistului, fiindcă imaginile din galeria foto sunt cele reprezentative în acest sens. E greu de recunoscut.

După ce a jucat rolul lui Frankfurt, Iulian Ilinca nu a încetat să joace în producții, chiar dacă mulți colegi de-ai săi au procesat astfel. A filmat, în urmă cu câțiva ani, la Geoagiu-Băi, pentru Secretul lui Zorillo, în regia lui Robert Popa.

Mai târziu, a interpretat și personajul Mugurel, în filmul Pup-o, mă!, lansat în anul 2022. A lucrat, de-a lungul timpului, cu nume mari din lumea mondenă, cum ar fi Cosmin Seleși și Alexandru Pop.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro