Ce mai face Frankfurt de la Vacanța Mare, de fapt. Cu se ce ocupă Iulian Ilinca acum

Ce mai face Frankfurt de la Vacanța Mare, de fapt. Cu se ce ocupă Iulian Ilinca acum
Ce mai face Frankfurt de la Vacanta Mare, de fapt. Cu se ce ocupa Iulian Ilinca acum

Frankfurt a fost unul dintre personajele din Vacanța Mare, serialul extrem de popular în România care i-a făcut celebri pe Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, cei care îi interpretau pe Leana și Săndel.

Ce mai face Frankfurt de la Vacanța Mare, de fapt

Iulian Ilinca, Frankfurt din Vacanța Mare, joacă acum la teatru, dar și într-un film care va rula în curând în cinema. Personajul pe care îl joacă se numește Pesmetis și este extrem de haios, așa că este un rol pe care Iulian îl joacă de minune.

„Frankfurt este pe punctul de a ieși la pensie, apar alte personaje. Mă puteți vedea în piesa O noapte furtunoasă, la teatrul Excelsior, dar sper să primesc și alte oferte.

Acum am terminat de filmat pentru Secretul lui Zorillo cu o echipă extraordinară, cu o mulțime de profesioniști, cu multe costume senzaționale și pot să spun că m-am simțit foarte bine.

Sper să vedem cât mai repede filmul. După acest proiect sper să-mi iau o vacanță și aștept noi oferte”, a spus actorul pentru Click.ro.

Actorul nu mai ține legătura cu colegii din Vacanța Mare

Iulian Ilinca nu a mai jucat în 2006, de când s-a terminat serialul Vacanța Mare. Deși are o iubită, actorul nu se gândește momentan la căsătorie. În plus, el a mărturisit că nu mai ține legătura cu foștii colegi din Vacanța Mare.

„Fiecare avem drumul nostru, este bine așa. Nu mai păstrez legătura cu foștii colegi din Vacanța mare, ne mai facem urări de zilele de naștere. Atât. Sper să vă placă noul meu personaj, rolul este superb, e un personaj comic în situații comice, este foarte ofertant. Am ocazia de a juca alături de mulți oameni talentați”, a mai spus actorul.

Iulian Ilinca are 48 de ani și a devenit cunoscut în România odată cu rolul Frankfurt, din Vacanța Mare. El a vorbit despre cum a ajuns să facă parte din grupul umoristic.

„Am mers cu un coleg la casting, să-l duc în locul unde se ținea. M-am dus din întâmplare. Au intrat toți cei care trebuia să dea castingul și am zis: Bă, dacă tot am ajuns aici, hai să mă duc să văd și eu despre ce e vorba. Expresia celebra «Să moară mama!» nu era în scenariu. Mi-a trecut pur și simplu prin cap, știind că era expresia personajelor asemenea”, a povestit el într-un interviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI