Ce s-a ales de fostul iubit al lui Brigitte Sfăt, Cornel. Pe el l-a înșelat cu Florin Pastramă

Ce s-a ales de fostul iubit al lui Brigitte Sfăt, Cornel. Pe el l-a înșelat cu Florin Pastramă

Cornel Oană a fost cel pe care Brigitte Pastramă l-a înșelalat la Ferma cu actualul ei soț, Florin Pastramă. De mențioant este că atunci când a plecat la Ferma, Brigitte, pe atunci Sfăt, și-a lăsat copiii și afacerile pe mâna lui Cornel Oană, căruia îi spunea logodnic.

Ce s-a ales de fostul iubit al lui Brigitte Sfăt, Cornel

Bărbatul, care era mai tânăr cu 8 ani decât Brigitte, a fost uimit să-și vadă iubita la televizor, în brațele lui Florin Pastramă.

”Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă”, a declaart Cornel Oană la momentul acela, după ce s-au difuzat scene fierbinți între Brigitte și Florin Pastramă pe micul ecran.

Doar că atunci când ea a ajuns acasă, Brigitte nu a mai avut ce să discute cu acesta, deoarece ea era deja cuplată cu Florin Pastramă! Cu toate că ea era cea care se comportase urât, fiind infidelă, Brigitte l-a acuzat pe Cornel Oană că i-a falimentat afacerea cât aceasta a stat la Ferma.

L-a acuzat că i-a falimentat afacerea

”Nu mai am magazinul. Fostul meu iubit nu plătise chiria și nu a mers după marfă. Nu mai contează. El este un băiat pe care eu l-am făcut să pară ceea ce este. El era un simplu angajat, cu un salariu de 2.000 de lei, pe care eu l-am luat și l-am făcut să arate într-un fel. I-am schimbat dantura”, a precizat Brigitte Pastramă, la momentul acela, despre cel ce îi fusese iubit.

Oricum, tânărul deja își făcuse bagajele și plecase din casa celei care îl înșelase. Apoi, acesta și-a văzut mai departe de viața lui!

Însă, în ultimul an, Cornel Oană a fost văzut în compania mai multor femei. Despre acesta s-a susținut chiar la un moment dat că ar fi cuplat cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, cei doi fiind surprinși ca într-o frăție a răzbunării iubiților înșelați.

De menționat este că Cornel Oană locuiește acum într-un cartier de la marginea Bucureștiului, petrecându-și mare parte din timp la sala de fitness unde își lucrează cu grijă mușchii. După ce în trecut s-a afișar alături de iubita unui interlop aflat în închisoare, care se pare că l-a și amenințat apoi pe tânăr, Cornel Oană a ajuns să fie discret cu relațiile sale sentimentale.

În prezent, Brigitte este căsătorită cu Florin Pastramă. Recent, au apărut imagini șocante cu cei doi, Florin Pastramă agresând-o în mijlocu străzii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI