Ce s-a ales de averea lui Luciano Pavarotti. Văduva lui a făcut acum anunțul neașteptat

Ce s-a ales de averea lui Luciano Pavarotti. Văduva lui a făcut acum anunțul neașteptat
Ce s-a ales de averea lui Luciano Pavarotti. Văduva lui a făcut acum anunțul neașteptat

Soția tenorului Luciano Pavarotti se pregătește de nuntă, cu toate că în trecut spusese că nu își mai dorește o altă relație. Ce a făcut-o însă să se răzgândească pe cea pentru care artistul a divorțat după 40 de ani de căsnicie?

Văduva lui Luciano Pavarotii a făcut un anunț neașteptat

Povestea Nicolettei Mantovani și a lui Luciano Pavarotti a început când ea avea doar 23 de ani, iar tenorul 57. Dar diferența de vârstă nu a fost un impediment pentru ei, cu toate că lumea a acuzat-o pe italiancă de faptul că dorește averea uriașă a artistului.

Însă cele mai mari controverse au existat în momentul în care s-a aflat de relația lor devenită oficială, deși la acea vreme Luciano Pavarotti era căsătorit de peste 40 de ani cu Adua Veroni, un mariaj din care au rezultat doi copii.

După divorțul răsunător, tenorul a decis să se căsătorească cu Nicoletta Mantovani, în anul 2002, și au rămas împreună până la moartea acestuia, în 2007, cauzată de cancerul pancreatic de care suferea de ceva timp.

Numeroase obstacole

În timpul căsniciei lor au fost multe obstacole. Nicoletta Mantovani a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, existând riscul ca ea să rămână în scaun cu rotile.

„Mi-au spus că voi ajunge într-un scaun cu rotile în câţiva ani. I-am spus atunci lui Luciano că nu voi putea rămâne cu el fiindcă voi deveni o povară. Răspunsul lui: Până acum te-am iubit. De acum înainte te voi adora şi împreună vom reuşi! El era motorul meu”, a spus văduva tenorului pentru revista italiană Chi.

Un alt moment greu peste care aau trecut a fost nașterea celor doi copii. Italianca a rămas însărcinată cu gemeni, dar din cauza unor complicații, ea a născut prematur, pierzând unul dintre nou-născuți. În prezent, Nicoletta Mantovani își crește singură fiica, Alice, în vârstă de 17 ani.

Însă după moartea tenorului, Nicoletta Mantovani a spus că nu își mai dorește o nouă relație, motivând că iubirea sa pentru Luciano Pavarotti i-a fost suficientă cât pentru toată viața.

Se pregătește de nuntă

”Nu cred că va mai fi altcineva în viaţa mea. O singură mare iubire e de ajuns”, era de părere aceasta anul trecut.

Dar acum însă, lucrurile pare că s-au schimbat radical, iar în viața italiencei a apărut un bărbat, pe nume Alberto Tinarelli, care a făcut-o să uite de tristețe. Cei doi, au și planuri de nuntă, ce ar urma să aibă loc în orașul Bologna.

Chiar și așa, Luciano Pavarotti rămâne pentru Nicoletta Mantovani cel care i-a schimbat perspectivele asupra vieții.

„Pavarotti va continua să fie o persoană foarte importantă în viaţa mea, aşa va fi mereu, iar eu voi continua să-i păstrez intactă memoria, aşa cum merită un uriaş artist ca el. Dar aşa cum îmi spunea chiar el, viaţa merită trăită la maxim. Iar Alberto îmi dă o mare bucurie de a trăi”, a declarat recent Nicoletta pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI