12 sept. 2023 | 11:52

Ce s-a ales de Adrian Țuțu, primul câștigător de la Românii au Talent. Motivul pentru care a dispărut din online

News
Ce s-a ales de Adrian Țuțu, primul câștigător de la Românii au Talent. Motivul pentru care a dispărut din online
Adi Țuțu, pe scena ”Romanii au Talent"

Adrian Țuțu, câștigătorul primului sezon al emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV, rămâne o prezență inspiratoare în lumea artistică și antreprenorială. După ani de la triumful său în emisiunea de talente, Adrian Țuțu continuă să se afirme și să cucerească noi orizonturi. Ce a ajuns să facă el astăzi?

Cu ce se ocupă Adrian Țuțu după 12 ani de la câștigarea concursului ”Românii au talent”

După o perioadă în care a locuit în Focșani, Adrian Țuțu s-a stabilit în București, unde a pus bazele propriului studio foto-video. Într-un interviu pentru Libertatea, el a dezvăluit planurile sale ambițioase. În tot acest timp, Adrian Țuțu nu a stat degeaba, astfel că și-a ridicat propriul său studio muzical, dar și unul de foto-video pentru marketing online.

El nu s-a oprit aici, căci, așa cum bine știe toată lumea, în afaceri trebuie să ai întotdeauna un plan B și unul C, așa că, Adrian a urmat exemplul celor mai buni și a deschis cu un bun prieten o firmă de personalizare și design interior, acolo unde are o activitate intensă.

„Pe plan profesional am reușit să construiesc propriul studio, Mycrewmusic, unde intenționez să fiu producător muzical pentru mai mulți artiști din industrie; tot aici am ridicat și un studio foto-video pentru marketing online, lucrez la diverse materiale, pregătesc niște videoclipuri, și, în plus, am dezvoltat o firmă de personalizare și design interior, producție de tricouri, căni, tablouri, canvas, cărți de vizită, și multe altele, alături de cel mai bun prieten din copilărie, BEST ÎN TOWN,” a declarat Țuțu.

Desi a făcut o scurtă pauză în activitatea sa online, Adrian Țuțu nu a stat degeaba. El a dezvăluit că a lucrat la numeroase piese muzicale, subliniind că nu poate sta departe de muzică și că planifică lansări ulterioare care promit să fie remarcabile.

Viața personală a lui Adrian Țuțu este înfloritoare

Cu toate că industria muzicală se mișcă mai lent în unele momente, el rămâne hotărât să aducă pe piață creații muzicale de calitate.
Însă Adrian Țuțu nu se mândrește doar cu cariera sa profesională, ci și cu viața sa personală. A recunoscut că este îndrăgostit și iubit, subliniind că echilibrul din viața personală îl ajută să se concentreze mai eficient asupra proiectelor profesionale.

” Și pe plan personal am luat multe decizii radicale, pot să spun că m-am așezat, lucru care m-a ajutat foarte mult să mă concentrez mai bine asupra lucrurilor pe care vreau să le fac! Este altceva când ești iubit și fericit pe plan personal, cel profesional merge mult mai bine,” a subliniat el.

Astfel, fostul concurent de la ”Românii au Talent” demonstrează că pasiunea și talentul său depășesc granițele unui singur domeniu, iar planurile sale mărețe și abilitățile diverse promit să continue să inspire și să impresioneze atât publicul din România, cât și pe cel din afara țării.

Urmărește imagini de la finala ”Românii au Talent”, din 2011:

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro