Ce riscă după ce și-a lăsat copiii 9 zile fără mâncare: cazul șocant care te va întrista maxim

A vrut să scape de copiii ei în cel mai crud mod cu putință. Altă explicație nu există, după ce i-a lăsat încuiați în casă fără mâncare, timp de 9 zile.

O persoană care nu ar fi meritat niciodată să fie mamă a ales cel mai terifiant mod cu putință pentru a pune capăt vieții celor mici pe care îi născuse. Cazul a fost înregistrat în Kiev, capitala Ucrainei și raportat de Pro TV.

Povestea unei tinere de 23 de ani din Kiev a făcut înconjurul lumii, după ce și-a lăsat copii închiși în casă, fără mâncare, pe parcursul unei perioade de 9 zile. Numele ei este Vladislava Trohimciuk. Din păcate, în condițiile date, băiatul în vârstă de doar un an a decedat de foame. Sora lui în vârstă de trei ani a reușit să supraviețuiască, dar este într-o stare foarte gravă, iar o parte din drama cu care va încerca să trăiască este că a petrecut câteva zile alături de fratele ei mort.

Din disperare, copii au ajuns să mănânce tapetul de pe pereții camerei. Au încercat până și să se hrănească cu linoleumul de pe jos. În mod previzibil, femeia nu a avut un argument coerent pentru gestul său macabru, de a se întoarce acasă după 9 zile. Explicația ei a fost că a mers la cumpărături și s-a întâlnit cu iubitul ei, alături de care a decis să petreacă câteva zile. Ca scuză, a afirmat că era mâncare în casă, în frigider, dar camera copiilor a fost închisă cu cheia și nu au avut cum să ajungă la ea sau să ceară ajutor.

Pentru acțiunile sale, Vladislava riscă să petreacă 15 ani după gratii. Deși nu avea probleme financiare, procurorii care au investigat cazul au un posibil scenariu care ar putea justifica gestul extrem al femeii. Aparent, tânăra și-a lăsat intenționat copii să flămânzească, ca apoi să pună imaginile pe rețele sociale și să ceară donații.

Sursa: Știrile ProTV
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI