Ce rezultat a primit Jojo după ce a fost testată. A dat chiar acum vestea

Ce rezultat a primit Jojo după ce a fost testată. A dat chiar acum vestea
Ce rezultat a primit Jojo după ce a fost testată. A dat chiar acum vestea

Concurent în noul sezon „Te cunosc de undeva“, Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, iar ulterior toate vedetele participante la show-ul de talente de la Antena 1 au fost nevoite să se testeze. Printre acestea se numără și Andreea Blan, Monica Anghel, și Cătălina Grama, alias Jojo. Actrița a anunțat acum rezultatul testului.

Ce rezultat a primit Jojo după ce a fost testată

Actrița Cătălina Grama a trăit emoții mari zilele acestea în așteptarea rezultatului testului de diagnostic pentru COVID-19. Din fericire rezultatul a ieșit negativ. Prin intermediul mesajului postat pe rețelele sociale, aceasta și-a manifestat speranța și credința că lucrurile vor ajunge cu bine la sfârșit, iar echipa din care face parte va trece cu bine peste aceste momente căci membrii ei sunt uniți.

„Zilele acestea am trăit emoții mari. Am avut însă un noroc imens, atât pentru copii cât și pentru noi, că testul meu COVID a iesit negativ. Cu răbdare și credință însă, o să depășim împreună și perioada aceasta. Le doresc multă sănătate tuturor colegilor și prietenilor mei. La @tecunoscdeundeva.oficial s-a creat o echipă foarte faină și în sezonul ăsta și suntem uniți. Cu siguranță totul va fi bine“, a scris Jojo pe Facebook.

Filmările pentru „Te cunosc de Undeva“, suspendate

După ce Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, a urmat un val de îmbolnăviri la Antena 1. Mai rău este faptul că artistul a intrat în contact cu foarte multe persoane în timpul desfășurării activităților cu care ne-a obișnuit deja. Cu doar câteva zile înainte de a fi confirmat cu virusul temut, acesta ducea o viață liniștită, participând la filmările pentru noul sezon „Te cunosc de undeva“.

Așa se face că interpretul a luat contact cu colegii de la emisiunea menționată anterior, printre care și Andreea Bălan, Monica Anghel și Jojo. Din motive de siguranță, șefii postului din Băneasa au decis suspendarea filmărilor pentru emisiune.

„Toată lumea stă acasă, în carantină, pentru 14 zile. Toți, de la vedete, la regizori, scenografi, cameramani, fetele de la machiaj. Toți suntem speriați pentru că majoritatea ne-am și pupat cu Marcel zilele trecute, când ne-am revăzut. Apoi am mers acasă la familiile noastre, la copii. Desigur, toți vor fi testați de coronavirus“, au declarat surse de încredere pentru playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI