Ce revelație a avut Simona Halep după accidentare. A mărturisit franc prin ce a trecut

Ce revelație a avut Simona Halep după accidentare. A mărturisit franc prin ce a trecut
Ce s-a întâmplat cu Simona Halep după accidentare. Sportiva a trăit o revelație

Simona Halep nu se lasă! Chiar dacă sportiva a suferit o accidentare în timpul partidei cu Angelique Kerber și a fost nevoită să stea pe tușă pentru o perioadă, fanii abia așteaptă să o vadă întoarsă în teren. Între timp, românca a avut o revelație după ce s-a produs incidentul, așa că le-a mărturisit admiratorilor prin ce a trecut.

Ce s-a întâmplat cu Simona Halep după ce s-a accidentat. Sportiva a avut o revelație

Simona Halep a suferit, la Roma, o ruptură musculară la gamba stângă, dar aceasta își dorește să se reîntoarcă mult mai puternică la sportul ce a consacrat-o. Chiar dacă a fost ținută departe de Roland Garros, evenimentul ei preferat, aceasta nu se lasă și încearcă să se pregătească pentru Wimbledon și Jocurile Olimpice.

Pentru că visează la o medalie la Tokyo, românca se simte mult mai bine și a revenit la antrenamente, așa că le-a povestit fanilor că a învățat foarte multe lucruri importante după ce s-a accidentat. Simona Halep și-a dat seama că este o persoană extrem de puternică, mai ales pentru că a fost supusă la un stres imens din punct de vedere mental, dar și că are o viață minunată.

„Primele lovituri după trei săptămâni și jumătate. Simt că ar fi trecut mult mai mult pentru că mi-a fost foarte dor să joc. Această perioadă a fost foarte bună pentru că, chiar dacă am o viață minunată, mi-am dat seama ce simt față de tenis și cum mă simt când nu pot juca. Iubesc acest sport și acum înțeleg de ce timp de mulți ani am trăit pentru tenis și m-am bucurat atât de mult să fiu la cel mai înalt nivel.

Sigur că nu este ușor să ajungi acolo, este epuizant din punct de vedere mental și emoțional. Acum realizez cât de puternică am fost. Când te accidentezi înainte de turneul preferat, la care ai jucat cel mai bun tenis și la care ai concurat 10 ani fără oprire, ești tristă și te întrebi «De ce mi se întâmplă asta?”, a spus Simona Halep.

Ce le-a transmis Simona Halep fanilor. Toată lumea s-a bucurat

Chiar dacă românca a fost extrem de tristă pentru a fost nevoită să stea departe de Roland Garros, aceasta se va întoarce pe teren mai puternică. Simona Halep le-a dezvăluit admiratorilor ce o urmăresc în mediul virtual că este gata să înfrunte orice provocare, mai ales pentru că are sprijinul tuturor fanilor atât în momentele bune, cât și în cele grele.

„După câteva săptămâni am înțeles că asta mi se întâmplă. Acum vreau să înfrunt orice provocare care îmi iese în cale. Nu știu dacă din punct de vedere fizic sunt pregătită, dar știu că sunt gata să înfrunt ce urmează. Vă mulțumesc pentru sprijinul oferit în toate momentele.”, a mai spus Simona Halep pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI