Ce restanțe are Doru Todoruț la pensia alimentară, de fapt. Cât îi datorează fostei soții VIDEO EXCLUSIV

Ce restanțe are Doru Todoruț la pensia alimentară, de fapt. Cât îi datorează fostei soții VIDEO EXCLUSIV
Ce restante are Doru Todorut la pensia alimentara, de fapt

Bătălia pentru plata pensiei alimentare dintre Doru Todoruț și fosta lui soție este în plină desfășurare. Celebrul artist a declarat exclusiv pentru impact.ro câți bani îi datorează fostei sale soții și la ce înțelegere au ajuns, acum, de dragul fetițelor lor.

Cât mai are de plătit Doru Todoruț la pensia alimentară

Doru Todoruț a făcut pace cu fosta lui soție în legătură cu pensia alimentară pe care trebuie să le-o plătească celor două fetițe ale sale, care au rămas în grija mamei lor, după divorțul artistului de fosta lui parteneră de viață.

Fostul concurent de la Te Cunosc de Undeva le-a povestit celor de la impact.ro că instanțele de judecată au hotărât să scadă pensia alimentară în contextul pandemic. De asemenea, Doru Todoruț mai are o restanță de 1000 de lei să-i plătească Rocsanei.

Solistul de la Deep Central și fosta lui soție au divorțat în 2013, la cinci ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

„Lucrurile s-au rezolvat. Deciziile s-au luat în ceea ce privește micul proces, care era bine să rămână în familie. Zic eu că această pandemie a mai lămurit un pic din situația pe care am avut-o, așa că lucrurile, zic eu, că s-au temperat, s-au mai domolit.

Noi n-am ajuns, dar legal s-a ajuns la un numitor comun. Nu știu dacă pot să spun că e un câștig de cauză.

S-a micșorat pensia pentru copii, ceea ce iar nu e bine pentru că e un semn că eu nu produc suficienți bani pe cât mi-aș dori eu, dar asta e pandemia, astea sunt condițiile. Sper să revenim la vremuri mai bune.

Mai este o sumă foarte mică și ajungem pe zero. Undeva la 1.000 de lei. ”, a declarat Doru Todoruț, exclusiv pentru impact.ro

De ce l-a dat în judecată fosta soție a lui Doru Todoruț pe artist

În toamna anului 2020, Rocsana, fosta soție a artistului, l-a dat în judecată pe Doru Todoruț din cauza pensiei alimentare pe care solistul este obligat să le-o plătească celor două fetițe ale sale, în urma separării de mama lor.

Cântărețul lămurea, atunci, publicul din România de faptul că și-a îndeplinit responsabilitățile de tată, doar că veniturile sale au fost înjumătățite drastic din cauza pandemiei de coronavirus.

„Eu am plătit pensie alimentară fetelor, doar că a fost mai mică, din cauza pandemiei care ne-a blocat economic, financiar și profesional. Nu știu cum să gestionez situația altfel. Am dat pentru fetițele mele jumătate din sumă, rămânând ca acum, în instanță, să vedem cum se vor soluționa problemele.

Când ea a cerut executare silită, nu mai este nimic de făcut decât să lăsăm să se întâmple așa cum prevede legea. Petrec timp cu fetele. Pentru că aveam un program încărcat înainte de pandemie, programul de vizită a fost fixat ca unul flexibil. Am petrecut mult timp cu ele în această vară. Vorbim la telefon zilnic. Ne vedem video.

Avem o relație părinte-copil sănătoasă, solidă și ne bucurăm unul de alții. Eu și fosta parteneră am luat deciziile noastre în viață, dar sunt prezent aici pentru fetițele mele și restul ca valul trece”, declara atunci Doru Todoruț pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI