Artistul din România suferă crunt după despărțirea de logodnica sa. A spus tot adevărul

Artistul din România suferă crunt după despărțirea de logodnica sa. A spus tot adevărul
Artistul suferă încă după despărțirea de logodnica sa. A declarat că nu vrea, momentan, nicio altă relație de dragoste

Doru Todoruț a făcut recent mărturisiri despre trăirile care îl năpădesc după despărțirea de Irina Baianț. „Am o reținere în a mai avea o relație”, a declarat artistul într-un interviu pentru Antena Stars.

Doru Todoruț suferă și acum după despărțirea din vară de partenera sa. Artistul nu vede posibilitatea unei noi relații amoroase

„M-a zăpăcit toată lumea cu telefoane aiurea”, nega solistul despărțirea, într-o intervenție la Antena Stars, în urmă cu șase luni, când zvonul despre separarea de partenera sa circula cu repeziciune. În presă se scria atunci că cei doi nu au trecut peste perioada de izolare la domiciliu. „E un subiect fabricat de cineva”, susținea artistul. La scurt timp, tot vedeta a decis să recunoască faptul că între el și logodnică nu mai e liniște, astfel că planurile de nuntă pe care aceștia și le făcuseră înainte de pandemie au fost date uitării.

  • Doru Todoruț și soprana Irina Baianț au apărut împreună pe scena în 2016, la selecția națională Eurovision.
  • În februarie 2019 au anunțat că formează un cuplu, iar în vara anului 2020 am aflat că drumurile lor s-au despărțit.

„Mi-a fost frică de singurătate. De curând am scăpat. Scapi de singurătate în momentul în care îți dai seama că tu fugi de tine, de problemele tale, de frustrările tale, de faptul că nu ești perfect. Trebuie să stai cu tine de vorbă și să te îndrepți. Ceea ce nu este simplu, nu este confortabil, mai bine stai la televizor cu un prieten sau ieși”, a povestit cântărețul într-un interviu pentru sursa citată.

Cât despre o nouă relație de dragoste, el spune că a deprins o reținere în a mai avea una, argumentând că se simte foarte bine în această formă. „Am deprins o reținere, dar nu în a-mi afișa sentimentele, ci în a mai avea o relație. Chiar nu simt nevoia, sunt foarte bine cu mine, cu fetele. Dacă nu aveam fetițe probabil că lucrurile erau ușor diferite. Am o viață completă acum. Nu spun că exclud, dar în momentul de față sunt atât de bine, încât nu aș schimba nimic. Mi-e atât de bine singur…Nu am un răspuns la întrebarea asta. Aș vrea să mai stau puțin așa cum sunt și numai dacă voi găsi o persoană care să aprindă acea flacără voi face ceva”, a completat Doru Todoruț.

Solistul a avut neînțelegi cu fosta soție din cauza pensiei alimentare 

Doru Todoruț a fost căsătorit cu Rocsana Daliana, femeie care i-a dărut trei fete. Cei doi au divorțat în anul 2013, la notar, însă ulterior au avut neînțelegeri cu privire la custodia copiilor lor și pensia alimentară aferentă. Artistul a făcut o cerere către instanță, în 20 octombrie 2020, pentru a i se reduce din pensia alimentară pe care este obligat să o plătească fostei neveste.