Ce reproșuri primește Andreea Prisăcariu des. Jucătoarea de tenis are o replică genială: „Ghici ce?” FOTO

Ce reproșuri primește Andreea Prisăcariu des. Jucătoarea de tenis are o replică genială: „Ghici ce?” FOTO
Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu ocupă locul 274 în ierarhia WTA, dar e cunoscută mai ales pentru tatuajele sale

Ce reproșuri primește Andreea Prisăcariu des. „Rebela tenisului românesc” așa cum e supranumită jucătoarea de 22 de ani e criticată adesea de internauți pentru că și-a dobândit faima mai degrabă prin numărul tatuaje și look-ul excentric, decât prin rezultatele din turnee. Clasată pe locul 274 WTA, Andreea Prisăcariu găsește mereu o replică pentru contestatarii ei.

Ce reproșuri primește Andreea Prisăcariu des

Ce reproșuri primește Andreea Prisăcariu des. Jucătoarea de 22 de ani a avut șansa să fie chemată la echipa de Fed Cup a României pentru partida cu Polonia, din aprilie, din cauza numeroaselor probleme de sănătate avute de alte tenismene, în frunte cu Simona Halep.

Prisăcariu a făciut deliciul asistenței, însă doar la conferința de presă, pe teren ea fiind bătută măr de liderul mondial, Iga Swiatek, cu un dublu 6-0.

„Mă iertaţi, dar îmi vine să râd de 10 minute încontinuu. Îmi doresc să-l ascult pe Horia, pe căpitanul nostru … Vai de capul meu! Şi, sinceră să fiu, chiar dacă e echipa cum e …”, a spus Prisăcariu la conferința de presă, iar toate cele cinci persoane de la masă au început din nou să râdă în hohote, în timp ce colega ei, Andreea Mitu, şi-a şters lacrimile.

Jucătoarea de tenis are o replică genială: „Ghici ce?”

Andrea Prisăcariu a mai afirmat că româncele sunt „foarte șmechere” și-și vor face treaba. În plus, ea a declarat că nu s-a pregătit în mod special, dar că va merge „unde mă va duce curentul”. Deși pe teren nici n-a suflat în fața prieteni sale din copilărie, Iga Swiatek, stilul Andreei i-a cucerit inclusiv pe jurnaliștii americani de la tennis.com.

„Românca în vârstă de 22 de ani a cucerit pe toată lumea prin inteligența, spontaneitatea și spiritul ei! Atunci când cineva are un asemenea discurs, poate fi o rețetă pentru dezastru! În cazul Andreei, a fost o strălucire absolută. Prisăcariu a furat show-ul în afara terenului în acest week-end”, au scris jurnaliștii americani de la Tennis.com, despre sportiva legitimată la clubul Dinamo.

Andreea Prisăcariu se confruntă de multă vreme cu reproșurile internauților care o acuză că se bazează mai mult pe look pentru a deveni cunoscută, decât pe performanțele din tenis. Prisăcariu are 23 de tatuaje, adăugând mereu câte unul nou. De curând, sportiva a postat un mesaj pe contul de Twitter unde le-a dat replica contestatarilor săi.

„Oamenii îmi spun: „Andreea, ai fi mult mai frumoasă cu mai puține tatuaje”. Ghici ce? Tatuajele mele nu trebuie să fie pe placul tuturor. Trebuie să mi se potrivească mie și doar mie. Sunt plină de viață, de artă, de dragoste. Urmează noi tatuaje”, a scris jucătoarea de tenis pe Twitter.

Prisăcariu postează constant și pe Instagram, unde are peste 33.000 de urmăritori, fotografii provocatoare care nu sunt apreciate de toți cei care o urmăresc. Aflată pe locul 274 WTA, Prisăcariu are cinci turnee ITF câștigate în carieră.

Sursa Foto: Instagram/iamprisacariuandreea

Urmăriți Playtech.ro și pe