27 oct. 2024 | 21:59

Ce religie are Ileana Sterp, sora lui Culiță și a lui Iancu. Puțini știu acest detaliu

Monden
Ce religie are Ileana Sterp, sora lui Culiță și a lui Iancu. Puțini știu acest detaliu
Ce religie are Ileana Sterp

Ileana Sterp, cunoscută și apreciată în mediul online pentru sinceritatea și modestia sa, a surprins publicul cu o dezvăluire neașteptată în cadrul unei emisiuni recente. Tânăra, care este sora popularului artist Culiță Sterp, a vorbit deschis despre viața sa personală și despre motivele care au stat în spatele deciziei de a-și boteza copiii, deși inițial nu și-a dorit acest lucru. Subiectul a stârnit un interes major, mai ales că Ileana a avut o poziție clară asupra ritualului religios, diferită de tradițiile ortodoxe în care soțul său, Daniel Aloman, a fost crescut.

Ileana Sterp și credințele religioase

La 29 de ani, Ileana Sterp este o figură publică apreciată pentru felul în care își expune opiniile și trăirile. Căsătorită din 2019 cu Daniel Aloman, tânăra a explicat că diferențele religioase dintre ea și soțul ei au generat, la un moment dat, discuții despre viitorul spiritual al copiilor lor. Ileana este botezată la religia penticostală și consideră că botezul ar trebui să fie o alegere conștientă, făcută la maturitate, nu un ritual impus bebelușilor. În schimb, Daniel, fiind ortodox, a susținut ideea botezului tradițional, conform obiceiurilor creștine.

„Eu de când m-am căsătorit cu Dani am știut că el este ortodox, eu sunt botezată la religia penticostală, am luat eu singură decizia asta și nu o regret nicio clipă, consider că a fost o alegere foarte bună pentru mine și viața mea,” a declarat Ileana în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews. „Referitor la botez, nu am fost neapărat de acord să îmi botez copiii, pentru că nu consider că acel botez este necesar pentru copilul mic, consider că un om trebuie să facă botezul la maturitate.”

Decizia e a împăca dorințele familiei

Deși poziția sa inițială a fost să evite botezul copiilor mici, Ileana a ales să respecte dorințele soțului și ale familiilor lor, pentru a evita eventualele neînțelegeri sau conflicte. Ea a explicat că și-a dorit să păstreze armonia în familie și a considerat că aceasta era o cale de mijloc acceptabilă.

„Știam de la început că Dani este ortodox și că la ei există botezul copiilor bebeluși fiind și atunci nu am vrut să mă împotrivesc ca să nu existe discuții sau poate certuri. Nu consider că este un lucru greșit, dar nici un lucru necesar. L-am făcut pentru că Dani a ținut mult la lucrul ăsta și familia și atunci am fost și eu de acord,” a explicat Ileana. Ea a subliniat că, deși nu și-a dorit neapărat acest ritual pentru copiii săi, nu îl consideră un păcat sau ceva rău.

Împăcarea credințelor și compromisul în familie

Ileana Sterp a subliniat importanța compromisurilor într-o relație, mai ales atunci când partenerii au convingeri diferite. Pentru ea, a fost important să mențină o relație de respect și înțelegere cu Daniel, chiar dacă asta a presupus să facă concesii în ceea ce privește educația religioasă a copiilor lor. Ea a fost conștientă de la începutul căsniciei că anumite tradiții vor juca un rol important în viața de familie, iar dorința de a avea o căsnicie armonioasă a cântărit mai mult decât diferențele de opinie.

„Cu toții își doreau cumva treaba asta pentru copii, și nu am vrut să mă opun. Dacă asta i-a făcut fericiți pe Dani și familia lui, am fost dispusă să fac acest compromis. Nu văd nimic rău în asta, deși mi-am exprimat opinia și Dani a înțeles-o. În final, a fost decizia mea să fac acest pas și mă bucur că am reușit să găsim o soluție care să ne împace pe toți,” a spus Ileana.

Reacția publicului și impactul asupra imaginii Ilenei

După apariția în emisiune, reacțiile publicului au fost diverse. Mulți dintre fanii Ilenei au apreciat sinceritatea și deschiderea cu care a vorbit despre un subiect atât de personal și de controversat. Comentariile au reflectat respectul față de decizia sa de a pune pe primul loc armonia familiei, în ciuda propriilor convingeri religioase. Unii au văzut în această decizie o dovadă de maturitate și flexibilitate, în timp ce alții au dezbătut tema diferențelor religioase și impactul acestora asupra educației copiilor.

Ceea ce a ieșit în evidență a fost faptul că Ileana Sterp nu se teme să vorbească despre alegerile ei și motivele care stau în spatele acestora, chiar și atunci când acestea nu sunt în linie cu așteptările majorității. Mesajul pe care ea l-a transmis a fost clar: într-o căsnicie, respectul și înțelegerea reciprocă sunt esențiale, iar compromisurile sunt inevitabile dacă dorim să păstrăm relațiile puternice și sănătoase.

O viață echilibrată între online și viața de familie

Pe lângă dezvăluirile despre botez, Ileana a mai discutat și despre modul în care își echilibrează viața de influencer cu rolul de mamă și soție. Popularitatea sa pe rețelele sociale vine din autenticitatea și modestia pe care o afișează, iar acest lucru a fost vizibil și în discuțiile despre viața ei personală. Tânăra a reușit să-și construiască o comunitate de fani care o susțin pentru sinceritatea și felul său de a fi, iar aceasta este una dintre cheile succesului său.

„Eu nu încerc să fiu altcineva decât ceea ce sunt, și cred că asta e ceea ce mă face diferită în online. Nu totul e perfect în viața mea, dar încerc să îmi păstrez echilibrul și să fac ce e mai bine pentru familia mea,” a concluzionat Ileana.

Parteneri
Primele imagini cu Iancu Sterp în costum de mire. Fratele lui Culiță radiază de fericire
Redactia.ro
Cele mai ciudate obsesii și superstiții ale marilor artiști! Iată ce făceau Pablo Picasso și Constantin Brâncuși
Click.ro
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu. 'Am băgat foarte mulți bani'
Unica.ro
Grădină la ghiveci. Ce legume poți planta în casă
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
ANAF blochează conturile. Fiscul a verificat peste 10.500 de persoane fizice. La cât ajung sumele confiscate
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cine sunt nașii lui Iancu Sterp și ai Denisei. Ileana și Claudiu Voicu, apariție spectaculoasă la nunta finilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro