Ce “pile” are Anamaria Prodan în Guvernul Orban. În ce funcție a fost numit finul ei și unchiul acestuia

Legătura dintre Anamaria Prodan și doi membrii din Guvernul Orban

Anamaria Prodan are cu ce se mândri. Cunoscuta impresată are rude peste tot, așa că nu este de departea cea mai cunoscută din familia sa. Ce funcții au finul și unchiul acesteia?

Legătura dintre Anamaria Prodan și doi membrii din Executiuvl liberal

Anamaria Prodan are rude care sunt implicate în diverse domenii. Dacă mulți prieteni, care-i sunt ca o familie, se ocupă de imaginea sa, finul și unchiul ei fac parte din Guvernul Orban. Secretarul general adjunct al Guvernului care este la conducere este unchiul impresarului nășit de familia Reghecampf. Cel din urmă a ajuns consilier la Educație. Costel Barbu, unchi al lui Bogdan Steriopol, susține Cronica de Teleorman.

Dezvăluirea este făcută pe baza luptei pentru curățarea sistemului „umplut” de Partidul Social Democrat cu „pile, amante, cunoștințe și rude„. ”Numirea lui Bogdan Steriopol pe funcția de consilier personal al ministrului Educației poate fi explicată prin relația de rudenie cu noul secretar general adjunct al guvernului, Costel Barbu. Mai precis, acesta este nepotul de soră al lui Costel Barbu”, scrie publicația teleormăneană.

Legătura dintre Anamaria Prodan și Executivul liberal
Legătura dintre Anamaria Prodan și Executivul liberal

Cei doi sunt rude și au fost numiți în funcții la scurt timp unul după celălalt

Bogdan Steriopol este fost jurnalist, agent de fotbalișit și a fost nășit de familia Prodan-Reghecampf. Costel Barbu este noul secretar adjunct al Guvrnului, conform libertatea.ro. Mai mult decât atât, Barbu nu reprezintă orice om în formațiune, ci omul de încredere al premierul României. Executivul liberal este pus într-o ipostază penibilă și ipocrită, pentru că Steriopol și Barbu, rude, au fost numiți la scurt timp unul după celălalt.

”Nu dăm afară oameni care-și fac treaba, dar ați umplut ministerele, instituțiile cu pile, amante, cunoștințe, rude… Tot felul de politruci pe care-i plătim degeaba, pentru că ei nu știu să facă nimic. Da, clientela PSD nu mai are ce căuta în ministere!”
Tinel Gheorghe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI