Ce relație există de fapt între Viviana Sposub și fiicele lui George Burcea. Andreea Bălan își va ieși din minți când va afla

Ce relație există de fapt între Viviana Sposub și fiicele lui George Burcea. Andreea Bălan își va ieși din minți când va afla
Care este relația dintre Viviana Sposub și fiicele lui George Burcea?

Care este relația Vivianei Sposub cu fiicele lui George Burcea? Când le-a cunoscut tânăra pe fetițele partenerului său de viață? Micuțele au chiar și o poreclă pentru concurenta de la ‘Bravo, ai stil’.

Ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea?

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu care este din ce în ce mai mult în atenția publicului. Fanii acestora sunt extrem de încântați de povestea lor de dragoste și de felul în care își trăiesc iubirea dincolo de vorbele grele aruncate de mulți.

Concurenta de la ‘Bravo, ai stil’ a venit recent cu o serie de dezvăluiri inedite din spatele relației pe care o are cu micuțele partenerului său de viață. Vivi le-a povestit cum le-a cunoscut pe cele mici, dar și care este porecla pe care a primit-o de la ele.

Tânăra a făcut cunoștință cu fetițele lui Burcea în urmă cu șase luni. Chiar actorul i-a impresionat pe internauți atunci când a postat recent numeroase filmări și poze în care apar iubita și de cele două fetițe pe care le are din mariajul cu Andreea Bălan.

„Pe Ella și pe Clara le-am cunoscut acum jumătate de an, face to face, dar obișnuiam să mai vorbesc cu ele pe video și a fost o întâlnire emoționantă, a decurs excepțional.”, a declarat Viviana Sposub pe Instagram, într-o serie de întrebări și răspunsuri.

„Nu m-aș fi gândit că voi avea o relație în care partenerul are copii”

Viviana a mai vorbit pe rețelele de socializare și despre relația pe care a început să o lege cu acestea, menționând că este una destul de bună. Vedeta pare destul de atașată de Ella și Clara și se bucură de momentele pe care reușește să le petreacă împreună cu ele și actualul iubit.

Fanii sunt foarte încântați de relația stabilă pe care o formează cei doi. Amintim că aceștia s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru emisiunea ‘Ferma vedetelor – orășeni vs săteni’.

„Ne înțelegem de minune și în fiecare weekend în care fetele sunt la noi încercăm eu și George pe cât posibil să profităm de fiecare secundă, să ne jucăm, să dansăm, să ne distrăm, să facem băiță, să facem tot felul de activități.

Apropo, fetele îmi spun Vavi. Nu știu, e un sentiment extraordinar. Nu m-aș fi gândit că voi avea o relație în care partenerul are copii, dar iată că s-a întâmplat și e un lucru minunat în viața mea. Mă bucură tot ce se întâmplă.”, a mai adăugat partenera lui George Burcea pe Instagram.