Ce relație de rudenie există între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Mulți bănuiau că ei sunt un cuplu, la cât de mult stau împreună

Ce relație de rudenie există între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Mulți bănuiau că ei sunt un cuplu, la cât de mult stau împreună
Cătălin Botezatu este nașul copilului Ralucăi Bădulescu

Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu petrec foarte mult timp împreună. Cei doi nu sunt doar colegi de platoul la emisiuea Bravo, ai stil, difuzată de postul de televiziune Kanal D. După ce mulți au început să spună că Raluca și Cătălin ar forma un cuplu, vedeta a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit ce relație de rudenie există între ea și celebrul designer.

Cătălin Botezatu este nașul copilului Ralucăi Bădulescu

Cei doi jurați de la Bravo, ai stil se înțeleg de minune și petrec foarte mult timp împreună chiar și când nu se află pe platourile de filmare. Raluca Bădulescu a fost alături de Cătălin Botezatu după ce designerul a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată, în Turcia și au apărut împreună la un post de televiziune la scurt timp după externare. Tocmai de aceea mulți s-au grăbit să afirme că cei doi ar forma un cuplu.

Pentru a face lumină în acest caz, Raluca Bădulescu a acceptat să vorbească despre relația de rudenie dintre ea și Botezatu. Vedeta a mărturisit că designerul este nașul copilului ei, iar între ea și Cătălin s-a închegat o strânsă relație de prietenie în ultima vreme.

„Ne-am cunoscut la o prezentare de modă prin 2004. El e regele meu soare. Când l-am cunoscut, eram emoționată, terminată. Între noi s-a închegat nu o prietenie, o familie. El e nașul copilului nostru, este nașul lui Alex și suntem nedespărțiți de 18 ani de zile. Nu există zi fără să vorbim la telefon, dacă este plecat, nu există zi fără să ne vedem, dacă este aici.

Pur și simplu suntem tot timpul împreună. În afară că este superb, fizic, că este un designer extraordinar, omul Cătălin Botezatu este o minune”, a declarat Raluca Bădulescu.