24 mai 2022 | 19:20

Ce relație are Dan Pavel cu fiul său, de fapt. Dezvăluirea prezentatorului Survivor România

Monden
Ce relație are Dan Pavel cu fiul său, de fapt. Dezvăluirea prezentatorului Survivor România
Ce relație are Dan Pavel cu fiul său, de fapt.

Ce relație are Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2022, cu fiul său adolescent care locuiește la Viena. Daniel Pavel vorbește cu mândrie ori de câte ori are ocazia despre fiul său și recunoaște că îi este greu să stea departe de el, acesta fiind implicat în proiectul de televiziune care se desfășoară tocmai în Republica Dominicană.

Ce relație are Dan Pavel cu fiul său, de fapt

Daniel Pavel are un fiu adolescent de care este tare mândru. El a vorbit despre relația tată-fiu și despre provocările resimțite ca părinte.

„Perspectiva unui conflict generațional o văd mai degrabă ca pe o curbă de învățare între viteza de percepție a lumii și instrumentele de analiză ale fiecărei părți, noi și copiii noștri.

Sigur că, tehnologic, unii dintre noi, cei care am prins saltul de la telefonul cu disc și scrisul la tablă cu cretă la dispozitivele smart, nu ne putem compara cu adolescenții noștri, care le manipulează cu dexteritate din fragedă pruncie, și aici e un punct de negociere eternă între ce vrem noi pentru ei și ce ar vrea ei să vrem pentru ei. (râde)

Însă eu sunt binecuvântat cu un băiat care, cum aminteam mai sus, este genetic și comportamental un spirit liber, al mărilor, munților și, generic, un gen de Indiana Jones, așa că, și atunci când este prins în realitatea virtuală a unui joc video, tot pe frecvența aventurii se găsește.

În ceea ce privește provocările, mama lui fiind zi de zi în linia întâi a devenirii lui, să spunem așa, mai are de gestionat, cu calm și tact, mici provocări de etapă, însă sunt doar furtuni de vară, vijelii, că tot îi place băiatului, ca și mie, o furtună bună, fie trăită pe mare sau pe uscat. (râde)”, a spus Dan Pavel pentru Viva.ro.

Daniel Pavel, mândru de fiul său

Daniel Pavel recunoaște însă că îi este destul de greu să lipsească din viața fiului său, prin prisma job-ului. Omul de televiziune este încrezător în calitățile adolescentului, pe care îl consideră mult mai ambițios decât el, dar și mult mai rebel.

„Mărturisesc că greu, foarte greu. Proiectul media pe care l-am construit și coordonat de la Viena ne aducea mai mult împreună, la debutul adolescenței lui, iar ulterior, provocarea una-pe-viață, cum este „Survivor, mă ține departe fizic de el. Este un an cu mari provocări și pentru el deoarece, în Lycée, sistemul francez de educație pe care mai are doi ani și îl va parcurge integral, a 11-a este an de Bac.

De aceea mi-aș dori foarte mult să prindem câteva zile și în Dominicană, în vacanța lui de iarnă, să reușim ce nu am putut anul trecut. Dar am și încredere deplină în capacitatea lui de efort – combină foarte bine intermezzo-urile de antrenamente fizice cu lecțiile extrem de solicitante intelectual în limbile franceză, germană și engleză, pe care le stăpânește deja la nivel de nativ.

Și e mult mai ambițios decât am fost eu la vremea mea. Și rebel, între rebelii lui colegi din toată lumea, de la școlile din Viena și București, cu care chiar ține legătura”, a mai declarat prezentatorul Survivor România 2022.

Finala Survivor România 2022 va avea loc pe 31 mai 2022.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro