Ce relație are acum Bebe Cotimanis cu fosta soție. Actorul din Vlad s-a mutat cu actuala iubită, de un an

Ce relație are acum Bebe Cotimanis cu fosta soție. Actorul din Vlad s-a mutat cu actuala iubită, de un an
Bebe Cotimanis s-a mutat cu actuala iubită, după despărțirea de fosta soție

Bebe Cotimanis s-a despărțit de Florina Mărcuţă în urmă cu aproape doi ani, dar cei doi au rămas prieteni și colaborează în continuare pe platourile de filmare. Actorul și make-up artistul s-au reîntâlnit la filmările pentru filmul „Între chin și amin”, în care Cotimanis a jucat rolul principal.

Bebe Cotimanis s-a mutat cu actuala iubită, după despărțirea de fosta soție

Florina Mărcuță s-a despărțit de Bebe Cotimanis după ce a aflat că acesta a înșelat-o. Cei doi nu își poartă însă dușmănie și se comportă ca adevărați profesioniști atunci când se întâlnesc pe platourile de filmare. S-a întâmplat și la filmările pentru pelicula „Între chin și amin”, în care vedeta Pro TV are rolul principal.

„Machiajul lui Bebe a fost făcut de mine şi a durat doar 20 de minute. Suntem prieteni acum, ne-am împăcat. I-am făcut o tăietură care, spre finalul filmului, trebuia să apară ca o cicatrice. Am lucrat foarte bine împreună, ne-am comportat ca doi colegi de platou şi ne-am văzut fiecare de «rolurile» noastre. De atunci, nu s-a mai ivit ocazia să colaborăm”, a povestit Florina Mărcuță pentru click.ro.

Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță au avut o relație care a durat 17 ani. În 2018, Florina s-a despărțit de actor, după ce a aflat că a fost înșelată. Cei doi au împreună un băiat care a împlinit vârsta de 18 ani. După despărțire, vedeta Pro TV și-a găsit alinarea în brațele colegei de scenă Iulia Dumitru, care este actriță la Teatrul Alexandru Davila din Pitești. Cei doi s-au mutat împreună și au jucat în piesa „Old Love.”

Constantin Bebe Cotimanis a jucat în filme precum „Paranoia 1.0”, „Asfalt Tango” sau „Epicenter.” A interpretat rolul lui Grigore Varlam, un interlop foarte bogat, în serialul „Lacrimi de iubire” și a făcut parte și din juriul emisiunii „Românii au talent.” El este cunoscut ca fiind vocea de la Pro TV.