Ce regretă Prințul Harry că a făcut înainte de moartea Prințesei Diana! Va trăi cu durerea aceasta toată viața lui

Ce regretă Prințul Harry că a făcut înainte de moartea Prințesei Diana! Va trăi cu durerea aceasta toată viața lui
Ce regretă Prințul Harry că a făcut înainte de moartea Prințesei Diana

Prințul William și Harry au vorbit deschis despre moartea mamei lor, Prințesa Diana, într-un documentar BBC din 2017, care a marcat 20 de ani de la trecerea în neființă a lui Lady Di survenită în urma unui accident rutier la Paris. Ei povestesc despre șocul aflării veștii și despre faptul că regina Elisabeta a II-a a încercat să le ofere timp să o plângă în privat pe cea care le-a dat viață. Prințul Harry a confirmat în acel interviu că tatăl lor, Prințul Charles, este cel care le-a spus că mama lor a decedat. Au trecut 23 de la teribilul moment, dar regretele au rămas.

Prințul Harry, regretul vieții sale: „Dacă aș fi știut că a fost ultima dată când am vorbit cu mama mea…”

Acel 31 august imposibil de uitat – moartea Prințesei Diana. Dincolo de emoții, decesul său a rămas unul dintre cele mai tulburătoare momente ale secolului 21. Accident, tunel, Paris, Mercedes, deces confirmat – cuvintele care nu pot fi uitate niciodată, cel puțin pentru familia regretatei. Copiii au fost cei care au suferit cel mai tare. Prințul Harry avea atunci 12 ani, iar fratele său, Prințul William, 15.

„Acum sunt într-o stare mult mai bună față de cum am fost multă vreme, acum pot vorbi despre ea mai deschis, despre onestitatea ei, mi-o amintesc mai bine și pot vorbi public despre ea cu mai multă ușurință”, mărturisea mezinul Prințesei Diana, precizând că i-a luat aproape 20 de ani pentru a face acest lucru.

„Un fel de…Ne vedem mai târziu, noi plecăm acum”

El a rememorat cu tristețe ultima convorbire pe care a avut-o cu mama lui, în timp ce el și fratele lui se aflau la Balmoral, alături de verișorii lor, în vacanță. Acela a fost momentul în care el și Willim au scurtat convorbirea telefonică pe care o aveau cu Lady Di.

„La vremea aceea, eu și Harry alergam, și ne vedeam de treburile noastre, în timp ce ne jucam cu verii noștri și ne distram de minune. Cred că eu și fratele meu am fost foarte grăbiți să-i spunem mamei la revedere. Un fel de… Ne vedem mai târziu, noi plecăm acum”, a descris Prințul William, subliind că acel moment i-a rămas întipărit în memorie.

„Ea vorbea din Paris. Nu-mi mai aduc aminte exact ce am spus, dar tot ce știu e că voi regreta tot restul vieții mele cât de scurtă a fost convorbirea aceea. Dacă aș fi știut că a fost ultima dată când vorbesc cu ea…câte lucruri i-aș fi spus!”, a adăugat Harry.