Decizie șocantă la 23 de ani de la moartea Prințesei Diana. Se întâmplă chiar anul viitor

Decizie șocantă la 23 de ani de la moartea Prințesei Diana. Se întâmplă chiar anul viitor
Decizie șocantă la 23 de ani de la moartea Prințesei Diana. Se întâmplă chiar anul viitor

Un musical despre viața Prințesei Diana va debuta anul viitor, pe Netflix. Producția ar fi trebuit să se desfășoare pe data de pe 31 martie la Teatrul Longacre, dar, din cauza pandemiei de COVID-19, a fost reprogramată. Găsești mai multe detalii în articol.

Viaţa Prințesei Diana, prezentată într-un musical

Viața Prințesei Diana continuă să suscite interes chiar și la 23 de ani de la moartea ei, într-un tragic accident de mașină „Diana: A True Musical Story“ va avea premiera pe Netflix înainte de debutul oficial de pe Broadway. Producția ar fi trebuit să se desfășoare în primăvară, dar închiderea teatrelor a schimbat lucrurile.

Cea care o va interpreta pe Diana de Wales este actrița Jenna de Waal, aceasta fiind și prima ei experiență de o asemenea anvergură. Protagonista recunoaște că rolul nu a fost nici pe departe unul ușor, fiindu-i destul de dificil să aducă la suprafaţă o persoană atât de populară.

„S-o readuc pe Diana la viață prin intermediul spectacolului este un privilegiu enorm“, a declarat de Waal pentru presa americană.

Ea a adăugat: „mă simt intimidată de această perspectivă, dar sper ca oamenii care nu cunosc multe lucruri despre ea și care nu sunt în temă cu parcursul ei să plece de la teatru cu o ideea asupra a ceea ce a reprezentat Prințesa pentru omenire. Avea darul de a-i face pe toți să se simtă speciali, de la cel mai înalt rang la cel mai modest și cred că e o ocazie bună s-o celebrăm astfel“.

Ce spun producătorii

Producătorii spectacolului „Diana: A True Musical Story“ sunt veterani din industrie, deținători de premii Tony (Oscarurile din teatru).

Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal numit Pont de l'Alma din Paris
Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris

„Vorbim în numele întregii companii atunci când spunem că nu am putea fi mai încântați că, în sfârșit, putem împărtăși spectacolul nostru cu iubitorii de teatru de pretutindeni. Deși nu există niciun înlocuitor al teatrului live, suntem onorați să fim o parte a divertismentului de calitate pe care Netflix îl oferă abonaților săi din întreaga lume“, au declarat producătorii musicalului – Grove Entertainment (Beth Williams), Frank Marshall și The Araca Group.